Yenidünya, Taşıko'nun Genel Kuruluna Katıldı

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, TAŞIKO'nun genel kuruluna katıldı. Genel Kurul'da konuşan Yenidünya, partiler için değil Kastamonu için oy kullanılmasını istedi.

  • 514
Yenidünya, Taşıko'nun Genel Kuruluna Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


CHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. AHMET CANER YENİDÜNYA; “KASTAMONU’YU ALALIM, DÜNYANIN MERKEZİNE KOYALIM”

Prof. Dr. Yenidünya, TAŞIKO Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Genel Kurul’da nakliyeci esnafına seslenen Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, nakliyeci esnafının Kastamonu’nun yükünü taşıdığını ifade etti.

Nakliyeci esnafının taşıdığı yükün özgül ağırlığının Kastamonu’nun özgül ağırlığı ile eş değer olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Yenidünya, “Nakliyeci esnafı bu ilin yükünü taşıyor. Nakliyeci esnafımızı bu ilin ticaretinin yükünü taşıyor. Kastamonu’nun ticaretinin gelişmesi, Kastamonu’nun gelişmesi nakliyeci esnafımızın taşıdığı yükten, nakliyeci esnafımızın taşıdığı yükün ağırlığından anlaşılıyor. Nakliyeci esnafımızın özgül ağırlığı Kastamonu’muzun özgül ağırlığıdır. Nakliyeci esnafımız geliştiğinde, ticareti büyüdüğünde gerçekten anlarız ki Kastamonu büyümüş. Kastamonu ilerlemiş. Sizler Kastamonu’nun gelişmesini, Kastamonu’nun sanayisinin gelişmesini ve ilerlemesini sonuna kadar hak ediyorsunuz” dedi.

Ekmeklerini taşımacılık yaparak kazanan esnafın sorunlarının artarak devam ettiğini kaydeden CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, “Siyaset sorunlardan bahsetme makamı değildir. Siyaset çözüm yeridir. Sizler Kastamonu’dasınız. Ben bir olaya şahit oldum. Sizler kendi sıkıntılarınızı dile getirirken çok naifsiniz. Sesiniz yukarılara çıkmıyor. Sizin sesinizi yukarılara çıkaracak, sizin sesinizi Ankara’ya duyuracak, sizin sesinizi dünyaya duyuracak bir adama ihtiyacınız var. Sizin temsile ihtiyacınız var. Sizin protokole ihtiyacınız yok. Sizin koltuğa ihtiyacınız yok. Siz alın terinizle kazanıyorsunuz. Size bilgisiyle, birikimiyle sahip çıkacak, sizin adamınız olacak, sizin evladınız olacak bir adama ihtiyacınız var. O yüzden sandıklara gittiğinizde partiler için oy kullanmayın. Kendiniz için, insanımız için, Kastamonu için oy kullanın. Kastamonu’yu alalım dünyanın merkezine koyalım” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)