Yenidünya'dan Miting Değerlendirilmesi

Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde milletvekili sayısının 1-1-1 olacağını kaydetti.

  • 409
Yenidünya'dan Miting Değerlendirilmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


CHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. AHMET CANER YENİDÜNYA; 
“DÜZENLEDİĞİMİZ MİTİNG BİZE, 1-1-1 GÖSTERDİ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kastamonu’da düzenlediği mitingi değerlendiren CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde milletvekili sayısının 1-1-1 olacağını gösterdiğini kaydetti.

7 Haziran’dan sonra Kastamonu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisinde her partiden birer milletvekili ile temsil edileceğini gösterdiğini söyleyen Prof. Dr. Yenidünya, mitinge büyük bir katılımın olduğunu ifade ederek, “Mitingimize halkımızın gösterdiği teveccühten çok memnun kaldık. Kastamonu'nun her kesiminden ve ilçesinden mitingimize katılım oldu. Coşkulu bir miting oldu. Başarılı bir mitingdi ve halkımızın bize karşı büyük bir teveccühü vardı. Bu miting gösteriyor ki 7 Haziran'dan sonra Kastamonulular partiden birer milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edilecek. Kastamonu'nun tercihi bu yönde, bunu gördük. Biz bu teveccühe layık olmaya gayret edeceğiz. Bu teveccühe inşallah 7 Haziran'dan sonra Kastamonu'yu hak ettiği şekliyle temsil ederek layık olacağız. Allah'ta inşallah bize bunu nasip edecek. Son güne kadar çok çalışacağız, rehavete kapılmayacağız ve Kastamonu'yu 7 Haziran'dan sonra hak ettiği şekilde, koltukla oturarak değil, çalışarak temsil edeceğiz” dedi.

İlk defa bir mitingde Kastamonu’nun sorunları üzerine bir genel başkanın çözüm önerileri sunduğunu söyleyen Prof. Dr. Yenidünya, şöyle konuştu: “Kastamonu'nun sorunlarını CHP'nin bildiği bu mitingde net bir şekilde görüldü. CHP'nin Kastamonu'nun sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerinin olduğunu Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ifade etti. Mitingin en önemli özelliklerinden birisi bu oldu. İlk defa bir mitingde bir genel başkan geldi ve sadece Kastamonu'nun sorunlarına özgü bir konuşma yaptı. Dolayısıyla bu yönüyle mitingin önemli olduğunu düşünüyorum.”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)