Batı Karadenizli gençler beyin fırtınası yaptı

Bartın Aktif İş Adamları Derneği (BAKİAD), Karadeniz Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) , Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD), Kastamonu İşadamları Derneği (KİAD, Zonguldak İş Adamları Derneği (ZONİAD),...

  • 884
Batı Karadenizli gençler beyin fırtınası yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın Aktif İş Adamları Derneği (BAKİAD), Karadeniz Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) , Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD), Kastamonu İşadamları Derneği (KİAD, Zonguldak İş Adamları Derneği (ZONİAD), işadamları dernekleri genel sekreterleri, genç komisyon başkanları, başkan yardımcıları Karabük’te bir araya gelerek beyin fırtınası gerçekleştirdi.

KASİAD ev sahipliğinde Safran Konak’ta düzenlenen toplantıya KASİAD Genel Sekreteri Murat Yetişir, Genç Komisyon Başkanı Emirhan Bektaş Meşe, BAKİAD Genel Sekreteri Hasan Önder, Genç Komisyon Başkanı Yunus Çiftçi, ERİD Genel Sekreteri Mehmet Özdemir, Genç komisyonu Başkanı Fatih Çapar, KİAD Genel Sekreteri Haşim Ünal, Genç Komisyon Başkanı Alkan Ayakatik, ZONİAD Genel Sekreteri Hasbi Uzan, Genç Komisyonu Başkanı Murat Kayhan, Batuhan Hasanoğlu, Savaş Kapan, Sabri Bostancıoğlu, Mehmet Çelik, Erhan Yaylacıoğlu, Evren Sağatlı, Murat Sancaktaroğlu, Mehmet Kande, Caner Barış, Eftal Çoban, Adem Karataş, Yasin Apaydın isimli genç işadamları olmak üzere 4 ilden 5 işadamı derneği bünyelerindeki genç komisyonlardan oluşan 22 kişi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karabük KASİAD Genel Sekreteri Murat Yetişir 4 ilden 5 işadamı derneğinin genç komisyon başkanı ve üyelerine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek iller ve dernekler arası birlik, beraberlik ve dayanışma adına yapılan toplantının başlangıç olarak çok iyi bir adım olduğunu söyledi. 4 ildeki 5 işadamı derneğinin genç komisyonlarının birbirleri arasında ortaklaşa neler yapabileceklerini, iş gezisi, iş forumu, yurt dışı gezisi gibi ortaklaşa faaliyetlerin ele alınması, tanışma amaçlı olarak bu toplantıyı düzenlediklerini ifade eden Yetişir, “Bu toplantı öncesinde 4 ilimizdeki 5 işadamı derneği genel sekreteri arkadaşlarımızla bir araya gelerek bir ön çalışma yaptık. Bugün de derneklerimizin genç komisyon başkanları, başkan yardımcıları ile bir aradayız. Bizler üyelerimize iş garantisi vermiyoruz ancak doğru insanlarla iş yapma, doğru kişilerle doğru zeminlerde tanıştırma hizmetini verdiğimizi söylüyoruz. Yapılan bu toplantının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Karabük, Bartın, Kastamonu, Zonguldak illerinden 5 işadamı derneğinden katılan gençler yapılan yemekli toplantıda tanışarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Yapılan toplantıda iller ve dernekler arası Genç Komisyonlar düzeyinde çapraz gezi ve toplantılar yapılması, önceliğin dernekler arasındaki gençlerin tanışmasının sağlanması, 2014 Haziran ayına kadar yurt içi ve yurt dışı geziler, iş forumu düzenlenmesi, yıllık çalışma takvimi oluşturulması gibi hususlar ele alındı. Bir sonraki toplantının ise ZONİAD ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi kararlaştırılırken toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.