Yılmaz "Ayhan Oğan haddini aşmıştır"

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kastamonu İl Başkanı Şükrü Yılmaz, basın açıklamasında bulundu.

  • 948
Yılmaz &quotAyhan Oğan haddini aşmıştır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmaz; "AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan katılmış olduğu bir televizyon programında haddini aşarak yeni bir devlet kurulduğunu ve kurulan bu devletin kurucusunun da Tayyip Erdoğan olduğunu dile getirme gafletinde bulunmuştur.

Böylece yıllardır ağızların da geveledikleri 'Yeni Türkiye' baklasının da mahiyetini anlamış olduk. Acaba bu gafil biliyor mudur, eskisi yıkılmadan yeni devlet kurulamaz. Ve de eskisi yıkılmışsa, bunu AKP mi yapmıştır?

Bu ülkede her daim devleti ortadan kaldırmak isteyen yıkıcı ve bölücü terör örgütleri bulunmuştur. Devlette her daim bu yıkıcı ve bölücülerle mücadele etmiştir. Ve akıbetleri hep perişanlık olmuştur. Bu zat ve onun gibi düşünenlerinde mukadderatı bellidir. O sebeple bu gün bu hurmaları yerken bilsinler ki, yarın hesap günüdür.

Her kim ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni inkâr eder, kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü görmezden gelir ise günü geldiğinde, yüce divanda bunun hesabını en ağır şekilde öder.

Kimse Türk Milletinin aklı ile dalga geçmeye kalkmasın. Tarihin çöplüğü böyle had bilmezlerle doludur ve hezeyanları hala semada beyhude dolanmaktadır. Tavsiyemiz ibret almalarıdır. Almazlarsa kendileri gelecek nesillere ibret oluşturacaklarıdır"