YRP'de milletvekili temayül yoklaması

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Teşkilatı, temayül seçimlerini gerçekleştirdi.

  • 1982
YRP'de milletvekili temayül yoklaması

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanlığı'nda yapılan temayül yoklamasında 55 delege oy kullandı. Temayüle parti teşkilatı yoğun katılım gösterdi.

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Muhammet Fatih Müjdeci'nin de katıldığı temayül yoklaması öncesinde açıklama yapan İl Başkanı İbrahim Demir, "Burada bulunmamızın sebebi 28’inci dönem milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapılacak olmasıdır. Hepinize tekrardan hoş geldiniz diyorum, teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili aday adaylarından İbrahim Demir ve Kağan Yorulmaz temayül yoklaması öncesi partililere kısa bir konuşma yaptı.

Milletvekili aday adayı Kağan Yorulmaz, "Çıktığımız bu kutlu yolda hizmet nimettir ahlakıyla Erbakan Hocamızın yolundan yürümeye ve hak yoldan çıkmadan makamlara ve rakamlara itibar etmeden var gücümüzle siz kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek için bu davaya baş koydum. Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim.” dedi.

Milletvekili aday adayı İbrahim Demir, "Milletimiz müsterih olsun. Erbakan hocamızın ülkemize yaptığı ağır sanayi hamlesini havuz sistemi denk bütçe faizcilerin hortumlarını kesmek için geliyoruz. Bizim elhamdülillah iş bitirme belgelerimiz var. Milli görüşün prensipleri ile Erbakan hocamızın yolunda ilerleyen tek parti Yeniden Refah Partisi'dir ve lideri Doktor Fatih Erbakan'dır. Aziz milletimizin desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum." diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Muhammed Fatih Müjdeci, "Hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen kar kış demeden tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımın katılımı ile büyük heyecan ve coşku ile temayülümüzü gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her biri birbirinden kıymetli aday adaylarımız; İbrahim Demir, Kağan Yorulmaz, Hayri Çelik, Abdulkadir Kocasüleyman ve Tacettin Ömeroğlu'na başarılar diliyoruz. Rabbim yapılan temayülümüzün memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini dileriz." ifadelerini kullandı.

YRP'de milletvekili temayül seçimleri yapıldı