Zehra Begüm'den Avrupa Vizesi

Bulgaristan'ın Filibe şehrinde düzenlenen Taekwondo 1. Avrupa Multi Oyunları'nda Türkiye'yi ve Kastamonu'yu Zehra Begüm Kavukçuoğlu temsil etti.

  • 1770
Zehra Begüm'den Avrupa Vizesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1. Avrupa Multi Oyunları’nda Kastamonu önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonada Türkiye’yi ve Kastamonu’yu temsil eden Zehra Begüm Kavukçuoğlu şampiyon oldu ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası kotası alarak Avrupa Taekwondo Şampiyonası’na gitme hakkı elde etti.

Bekledikleri bir başarı elde ettiklerini belirten antrenör Numan Haçat; “Sporcumu tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Bu süreçte sporcumun müsabakaya gidip gelmesi konusunda, maç esnasında, yolculuğunda, konaklamasında tüm gayretiyle çabalayan Cemil Akçay’a, Ayhan Tanrıverdi’ye, Ali Aslan’a şahsım ve sporcum adına çok teşekkür ediyorum. Emanete bu kadar güzel sahip çıkılabilir. Ayrıca maddi anlamda bizlere destek olarak bu müsabakaya gelmemizi sağlayan Sepetçioğlu Şekerleme sahibi Adem Bodur’a, Köksallar İnşaat sahibi Köksal Yıldız’a, canla başla spora ve sporcuya destek olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürü Ahmet Bekaroğlu’na, sporcumun değerli anne ve babasına çok teşekkür ediyorum. Zehra Begüm’ün daha nice büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.