7 belediye başkan adayını ağırladı

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Çölez, 7 belediye başkan adayını ağırlayarak, mahallenin ihtiyaçlarını anlattı.

  • 935
7 belediye başkan adayını ağırladı

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşıyor.

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Hakan Çölez, Belediye başkan adaylarını mahallesine davet ederek, mahallenin ihtiyaçlarını ve taleplerini anlattı.

7 belediye başkan adayını ağırladı

"Tüm belediye başkan adaylarımızı ağırlama kararı aldık"

Çölez, "Tüm Türkiye olduğu gibi bizde Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığına tekrardan talip olup, hizmet için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Kastamonu'muza hizmet etmeye talip olan tüm belediye başkan adaylarımızı mahalle sakinlerimiz adına ihtiyar heyeti üyelerimizle beraber ağırlama kararı aldık. Buradaki amacımız şehir merkezinde hizmet veren muhtarlıklar en çok belediye kurumu ile çalışır ve şehir merkezinde en çok hizmet belediyeler tarafından verilir. Geçirdiğimiz süreçte tatlı sert birçok görüşmenin neticesinde mahallemize kritik noktada itfaiyemiz başta olmak üzere birçok hizmetin gelmesi noktasında ısrarcı ve talepkar olduk." dedi.

7 belediye başkan adayını ağırladı

"7 belediye başkan adayımızla buluştuk"

Muhtar Çölez, "Yaptığımız program ile yeni dönem için Kastamonu'muza talip olan belediye başkan adaylarımızla oturup soframızda ekmeğimizi böldük, beraber çorbaya kaşık salladık. Belediye başkan adaylarımızın Kuzeykent için ne düşündüğünü ne gibi projelerinin olduğunu dinledik. 4,5 senenin vermiş olduğu tecrübeyle, sizlerin aktarmış olduğu birikimle, adaylarımıza mahallemizin ihtiyaçlarını sıraladık. Sizlerden gelecek olan taleplere açık olduklarını da ifade ettiler. İstiyoruz ki evliyalar şehri olan Kastamonu ve evliyalar şehrine hizmet edecek olan Kastamonu Belediyesi omuz omuza çalışacağı muhtarlıklardan biri olan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı ve ekibi ile tanışsın dertleşsin. Kuzeykent Mahallesi'ni birde halkın içinden olan muhtarından dinlesin. Gerçekleşen 7 program da şahsım ve ekibim adına verimli geçmekle beraber, eminim Sayın belediye başkan adaylarımızı da memnun etmiştir. Bu konuda davetimizi nezaketle karşılayıp kabul eden belediye başkan adaylarımıza ayrı ayrı teşekkür eder, yürümüş oldukları yolda Allah'tan haklarında hayırlısını nasip etmesini dileriz. Onlar Kastamonu'ya biz Kuzeykent'e aşığız. Kim hizmete gelirse aşk ile koşan yorulmaz düsturuyla birlikte çalışacağız." diye konuştu.

7 belediye başkan adayını ağırladı

Kuzeykent'te yapılan programlara, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Metin Topaloğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın, Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Bağımsız Belediye Başkan adayı Bora Çapraz, Memleket Partisi Belediye Başkan adayı Ayten Urganioğlu katıldı.

7 belediye başkan adayını ağırladı

7 belediye başkan adayını ağırladı

7 belediye başkan adayını ağırladı