Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünden emekli Erkan Güvenci, bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

  • 3393
Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı olacağını söyleyen Erkan Güvenci, duygu, düşünce ve şikayetleri dinlemek ve anlamak gayesiyle şimdiden bildirimde bulunduğunu belirtti.

"Vizyon ve projelerimi önümüzdeki zaman diliminde paylayacağım"

Bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci, "Kardeşlerim, Allah (cc) nasip ederse 2024 yılı yerel seçimlerinde memleketim Kastamonu'ya hizmet etmek üzere Belediye Başkanlığına bağımsız aday olacağım. Önümüzdeki zaman diliminde resmi başvuruda bulunduğumda; vizyon ve projelerimi gerek basın yoluyla gerekse vatandaşlarımızı birebir ziyaretlerimde paylaşacağım." dedi.

Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı

"Kastamonu'ya olan borcumu ödeme zamanı"

Güvenci, "Şimdiden sizlerden duygu, düşünce ve şikayetlerinizi dinlemek ve anlamak gayesiyle bildirimde bulunmak istedim. Memleketim 'Kastamonu'ya olan borcumu ödeme zamanı' sloganıyla çıkacağım bu yolda Yüce Rabbim utandırmasın. En büyük referansım geçmişim ve ismimdir. Şimdiden partili, partisiz tüm aday olacak kardeşlerime başarılar dilerim. Gayemiz oy dilenciliği yapmak değil, gönülleri fethetmek ve hizmete talip olmaktır." diye konuştu.

Güvenci sözlerini Mehmet Akif Ersoy'un şiiriyle tamamladı:

"Ey dipdiri meyyit! 'İki el bir baş içindir.' Davransana... Eller de senin, baş da senindir! His yok, hareket yok, acık yok! Leş mi kesildin?"

Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı

Erkan Güvenci kimdir?

1969 Kastamonu doğumlu olup, ilk ve orta öğretimini Kastamonu'da tamamladı. Askerlik öncesi sanayi ve özel sektörde çalıştı. Vatani görevini tamamlamasının ardından PTT Başmüdürlüğünde, Kastamonu Adliyesinde ve en son Orman Bölge Müdürlüğü personeli olarak çalıştı.

2023 yılında emekli olan Güvenci, evli ve 3 çocuk babasıdır.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayıdır.