Şehit ailelerinden Kaymakam Yüksel ve Başkan Arslan'a ziyaret

Taşköprü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Bayram Şenel ve Yönetimi Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret ettiler.

  • 1214
Şehit ailelerinden Kaymakam Yüksel ve Başkan Arslan'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Taşköprü Kaymakamı Yüksel’i ziyaret eden Şenel ve yönetimi kendilerini Konya ve Kapadokya gezisine gönderen Kaymakam Yüksel’e tüm arkadaşları adına teşekkür etti.

Kaymakam Yüksel ise bu vatan uğruna canlarını seve seve veren şehit aileleri ve gazilerin herzaman kendileri için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirterek bundan sonrada herzaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Taşköprü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Bayram Şenel ve Yönetimi daha sonra ise Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı makamında ziyaret ederek herzaman kendilerinin yanında olduğu ve verdiği desteklerden dolayı Arslan’a teşekkür ettiler.

Başkan Arslan’da şehit aileleri ve gazilerin bu toplumda ki önemine değinerek ülkemizin bölünmez bütünlüğünde emeği geçen tüm şehitlerimizi yad ederek şehit aileleri ve gazilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şenel ve yönetimi Kaymakam Yüksel’e ve Başkan Arslan’a Mevlana hatırası hediye etti.

Mehmet TUĞCU