'Hayallerimize bile erişemezler'

Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Babaş, 'Diğerleri, bırakın bizim yaptıklarımıza hayallerimize bile erişemezler.' dedi.

  • 813
'Hayallerimize bile erişemezler'

Dünyaca ünlü Forbes Dergisi "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" araştırmasının sonuçlarını yayınladı.

Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.

Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, araştırmaya ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Babaş, "İş dünyasının en önemli dergisinin yaptığı araştırma, göreve gelir gelmez hızla hayata geçireceğimiz projelerin ne kadar somut, ne kadar akılcı olduğunu, sonuçları itibarıyla şehrimizin gelişimine çok büyük katkı sunacağının adeta altını çiziyor. Nereden bakarsanız bakın hakikat, Kastamonu’da da New Jersey’de de hakikattir." dedi.

"HAYALLERİMİZE BİLE ERİŞEMEZLER"

Babaş, "Biz projelerimizi, kalkınma, üretim, turizm, akıllı teknolojiler, kentleşme, sosyokültürel hizmetler, uluslararası ticaret, gelişmiş bir şehir hedefi ile hazırladık. Bu araştırmanın kriterleriyle yaşanabilirlik, inovasyon, hizmetlere erişilebilirlik, üretim potansiyeli ve ticaret kabiliyeti, belediyecilik vizyonumuzun ne kadar önde olduğunun çok açık bir göstergesi. Dolayısıyla diğerlerinin, bırakın bizim yaptıklarımıza hayallerimize bile erişmesi mümkün değil.

Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında 50'nci sırada yer alan şehrimizi, bütün potansiyelini harekete geçirerek hep birlikte üst sıralara taşıyacağız." diye konuştu.