'Kastamonu'nun taleplerini komisyona taşıyacak'

AK Parti Milletvekili Ekmekci, Kastamonu'nun taleplerini üyesi olduğu Balıkçılık ve Su Ürünleri Meclis Araştırma Komisyonu'na taşıyacağını söyledi.

  • 1335
'Kastamonu'nun taleplerini komisyona taşıyacak'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, TBMM'de çalışmalarına başlayan ve üyesi olduğu Balıkçılık ve Su Ürünleri Meclis Araştırma Komisyonu'nun ilk toplantısını yaparak çalışmalarına başladığını söyledi.

Milletvekili Ekmekci, ilimizin deniz ve su ekonomisine dair talep ve projelerini üyesi olduğu Balıkçılık ve Su Ürünleri Meclis Araştırma Komisyonu'na taşıyacağını açıkladı.

Milletvekili Ekmekci, "Karadeniz'in en uzun sahiline, akarsu ve göletlerine sahip olan ilimizin bu potansiyelini doğayı koruyarak ekonomiye yansıtması ve bu sayede kalkınmasına katkı yapması için paydaşlarla iş birliği ve istişare ile emek vereceğim." dedi.

"Bölgemizin taleplerini komisyonumuza taşıyacağım"

Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, "Hem ilimiz hem de komşu illerimizdeki deniz ve su ürünleri potansiyelinin, mevcut durumun ve hedeflerin fotoğrafını çekerek çalışmamızı başlatacağız. Hazırlayacağımız dosyaları komisyonumuzda değerlendireceğiz." diye konuştu.

"Deniz ve su potansiyelimizi doğayı koruyarak ekonomiye çevireceğiz"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci şöyle devam etti:

"Sektördeki meslek temsilcileri, özel sektör kuruluşları ve bilim insanları ile birlikte istişare içinde çalışacağız. Doğayı koruyarak su potansiyelimizi ekonomiye daha fazla yansıtmak için gayret göstereceğiz. Komisyonumuzun çalışmaları sayesinde ilimiz için sürdürülebilir bir yol haritasının ortaya çıkmasını hedefliyorum."