'Kesik baş' cinayetinde 3 şüpheli adliyede!

Kastamonu'da sulama kanalında baş bölgesi kesilmiş halde bulunan ceset ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs, güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

  • 2117
'Kesik baş' cinayetinde 3 şüpheli adliyede!

Kastamonu Merkez Dere köyü mevkisindeki olayda, vatandaşlar tarafından terk edilmiş halde bulunan araçta Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan inceleme sonrasında sulama kanalında baş bölgesi kesilmiş halde ceset bulunmuştu.

Bulunan cesedin 3 gündür kayıp olarak aranan Araç ilçesine bağlı İğdir köyünde ikamet eden 48 yaşındaki Adem Yeşilgil’e ait olduğunu belirlenmişti.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma çerçevesinde jandarma ekipleri, baş bölgesi kesik halde bulunan ceset ile ilgili Ş.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltına almıştı.

Karakoldaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Ş.K., N.K. ve E.Ö., güvenlik önlemleri altında Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi.

Öte yandan, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando ve asayiş birlikleri, cesedin bulunduğu alanda ve ekili arazilerde ölen vatandaşın kayıp baş bölgesini arama çalışmalarını sürdürüyor.