Küçükşabanoğlu'ndan Üçüncü Kitap

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Merkez Turizm Komisyonu Üyesi ve Çeşme Dalyan Residence & Suites Oteli Genel Müdürü Neslihan Küçükşabanoğlu'nun 3'üncü kitabı 'Akıllı Seni Bulmuyorsa Deliye Ayak Uydur' çıktı.

  • 1997
Küçükşabanoğlu'ndan Üçüncü Kitap
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşamak Güzeldir ve Herkes Yeniden Başlamak İster adlı iki kitabı daha bulunan Yazar Neslihan Küçükşabanoğlu kitaplarında; kariyer, paylaşım, eğitim ve değişim kelimelerinin peşinde koşuyor. Hayalperest, sohbetçi, keşifçi bir şekilde yazılarını kaleme alan Küçükşabanoğlu’nun kitaplarının konusu İnsan.

Üçüncü kitabının mutluluğunu ve gururunu yaşayan Kastamonu doğumlu Turizmci, Danışman, Kişisel Gelişim İK ve Eğitim Uzmanı, Yazar Neslihan Küçükşabanoğlu, bugüne kadar 3 kitap yazdığını belirterek, kitaplarının konusunun insan olduğunu vurguladı. Kastamonulu olmaktan her zaman gurur duyduğunu dile getiren Küçükşabanoğlu, üçüncü kitabı Akıllı Seni Bulmuyorsa Deliye Ayak Uydur’un 13 Mart Pazar günü Yeşilköy CNR Kitap fuarı Puslu Yayıncılık standında 16:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek imza etkinliğine tüm kitap severleri ve Kastamonulu hemşehrilerini davet etti.

NESLİHAN KÜÇÜKŞABANOĞLU KİMDİR?

Kastamonu doğumlu olan Neslihan Küçükşabanoğlu; Turizmci, Danışman,Kişisel Gelişim İK ve Eğitim Uzmanı, Yazar.


1994 Kastamonu Abdurrahman Paşa Lisesi mezunu olan Küçükşabanoğlu, Elizabeth Johnson Organization, Londra’da dil eğitimi aldıktan sonra Bilkent ve Başkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nünden mezun oldu. Turizm sektöründe zincir otellerde çalıştıktan sonra, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda 7 yıl eğitim uzmanlığı yaptı. Devlet sektöründen ayrılıp tekrar turizm sektörüne geçiş yapan Küçükşabanoğlu, Sheraton Çeşme Resort&Spa Oteli’nde 2007-2009 yılları arasında 3 yıl Eğitim Müdürlüğü , Anemon Otelleri Eğitim Direktörlüğü yaptı. Şuan Çeşme Dalyan Residence& Suites Otel Genel Müdürlüğü yapan Küçükşabanoğlu, Genç Gelişim, Süper Beyin, Beyin Gücü, Lamure, Kariyer dergilerinde köşe yazıları yazmaktadır.

Yazarın Mutlu Olmanın Yolları “ YAŞAMAK GÜZELDİR” , “Herkes Yeniden Başlamak İster ve “Akıllı Seni Bulmuyorsa Deliye Ayak Uydur” adlı 3 kitabı bulunmaktadır.