Onlar erdi muradına

Seha Nur ve Oğuz, muhteşem düğün töreni ile evlendiler. Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.

  • 1796
Onlar erdi muradına

Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Başkan Yardımcısı, iş adamı Mustafa Yılmaz ve eşi Havva Yılmaz’ın kızı Seha Nur ile Rüstem Çiçek ve Hayriye Sağdıç’ın oğlu Oğuz Çiçek düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Aşağı Dudullu Salon (Siva Gold) salonunda düzenlenen düğün törenine, İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda iş adamı ve Kastamonulu ses sanatçıları ile çok sayıda davetli katıldı.

Onlar erdi muradına

Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel tarafından genç çiftin nikahı kıyılırken, nikah şahitliklerini eski İçişleri Bakanı Murat Başesgioğlu, KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver, KAS-DER Genel Başkan Vekili Kubilay Salih Vatandaş, Çam Sakura Hastanesi Başhekimi Dr. Nurettin Yiğit, Cide Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Yılmaz, Kardeşler Kepçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Galeri Beyza Hediyelik Eşya Ltd. Şti. Genel Müdürü İsmail Erşahin, Sefa Can Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirtaş ve gelinin amcası Recep Yılmaz yaptı.

Eski İçişleri Bakanı Murat Başesgioglu genç çiftlere mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin hanım Seha Nur’a vererek mutluluklar diledi.

Onlar erdi muradına

Düğün törenine katılan sanatçıların performansları davetlileri büyüledi. Tören adeta konser havasına dönüştü.

Yılmaz ve Çiçek ailelerinin mutlu gününde uzaktan ve yakından gelen konuklar çiftin mutluluğuna ortak oldular. Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Düğünü görüntüleyen Akın Medya, Seha Nur ve Oğuz çiftini tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Onlar erdi muradına