Onlar erdi muradına

Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine. Başak Esma Nur ile Alp Eren Özkan rüya gibi muhteşem düğünle evlendiler.

  • 891
Onlar erdi muradına

Kastamonu sivil toplum kuruluşlarının sevilen ve sayılan ismi KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı, Özkan Hukuk Bürosu sahipleri avukat çift Esin Özkan ve Dr. Fikret Özkan'ın oğlu Alp Eren ile Adnan Sarıtaş ailelerinin kızı Başak Esma Nur, Beykoz İBB Koru Tesislerinde düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdi.

Siyaset, sanat ve iş dünyasının seçkin konuklarının katılımı ile gerçekleştirilen düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Beykoz Belediyesi nikah memurunun kıydığı nikah merasiminde gelin ve damadın arkadaşlarının yanı sıra KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı nikah şahitliği yaptı. Kıyılan nikah sonrası evlilik cüzdanı geline teslim edildi.

KASİAD ve KASİAD Vakfı Teşkilat Başkanı ve Başkan Vekili Dr. Av. Fikret Özkan'ın oğlunun bu mutlu gününde özelikle KASİAD ailesi, Genel Başkan Ayhan Aslan ve yönetim kurulu tam kadro Özkan ailesini yalnız bırakmadı.

Onlar erdi muradına

Muhteşem düğün törenine önceki dönem Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Osman Kocadelioğlu, Güreş Federasyonu Kastamonu İl Temsilcisi Necdet Topkara, İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Yılmaz Rediktör Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yılmaz, Kastamonu sivil toplum kuruluşlarının önde gelen başkanlarından KASKON Genel Başkanı ve Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Alver, KASDER–FED Genel Başkanı Fatma Kıranoğlu, TOSYA-DER Federasyonu Başkanı Ali Tekin, Şerife Bacı ve Kahraman Türk Kadınları Dernek Başkanı Hatice Işık, Gazeteci-Yazar Hidayet Yünsel, Türk Halk Müziğinin güçlü ve ünlü sesi Nursaç Doganışık, Kastamonulu ses sanatçıları Arzu Akça ve Gülcan Köseoğlu ve çok sayıda iş insanı düğün merasimine katıldı.

Düğüne katılan ve katılamayan davetlilerin gönderdiği çelenk ve çiçekler düğün salonunu çiçek bahçesine çevirdi.

Onlar erdi muradına

ÇİFTE MUTLULUK: KAYINVALİDEYE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Tesadüfi olarak düğün gününe denk gelen damadın annesi Av. Esin Özkan'a da doğum günü sürprizi yapıIdı. Gelin damat ile birlikte pasta kesildi ve çifte mutluluk davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Yoğun katılım ile gerçekleşen düğüne davetliler takı takabilmek için uzun kuyruk oluşturdu.

Bizde genç çifti tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz.