Taekwondo Akademi başarılarını sürdürüyor

İlimizde 2006 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü, istikrarlı bir şekilde başarılarına devam ediyor.

  • 2738
Taekwondo Akademi başarılarını sürdürüyor

İlimize Dünya Şampiyonluğu dahil olmak üzere, Avrupa Oyunları Şampiyonlukları, birçok Ulusal ve Uluslararası başarılar kazandıran Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü; 2023 yılına da hızlı başladı.

İlk olarak 4-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen Dünya Başkanlık kupasında 2 sporcusu Milli Takım adına yarışan ve burada Ayşe Nur Kabakulak ile üçüncülük elde eden Akademi Spor Kulübü, 8-10 Nisan tarihleri arasında Kastamonu'da gerçekleşen okul sporları yarı final müsabakalarında Zeynep Hasret Yılmaz ile ikincilik elde etti.

Taekwondo Akademi başarılarını sürdürüyor

Zeynep Hasret Yılmaz Türkiye ikincisi

27-30 Nisan tarihleri arasında Zonguldak ilinde yapılan Okul sporları Türkiye Şampiyonasında Zeynep Hasret Yılmaz 46 kg'de birbirinden zorlu müsabakalar sonunda Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Konu ile ilgili düşüncelerini aktaran Taekwondo Akademi Spor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Numan Haçat; Kastamonu'da kuruluşundan bu yana istikrarlı bir şekilde başarılarına devam ettiklerini belirterek, ilimize ve ülkemize büyük başarılar kazandırmak adına gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirtti.