Tarım Lisesi için yer arayışı sürüyor

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Tarım Lisesi için yer arayışının sürdüğünü, kısa sürede sonuçlandırılacağını söyledi.

  • 1305
Tarım Lisesi için yer arayışı sürüyor

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci Tarım Lisesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ekmekci, "Tarım lisesi eğitim binaları ve uygulama alanları için yer arayışımızı sahada sürdürüyoruz, kısa sürede yer tespitini sonuçlandıracağız." dedi.

"Çalışmalarımız Milletvekili Halil Uluay'la devam ediyor"

Ekmekci, "Tarım ve hayvancılık sektörümüze büyük katkı sunacak, kaynakların daha verimli ve sürdürülebilir kullanılmasına olanak sağlayacak, köyden kente göçün önüne geçmekte avantaj getirecek olan Tarım Lisesi projemiz için çalışmamızı milletvekilimiz Sayın Halil Uluay ile birlikte hız kesmeden sürdürüyoruz." diye konuştu.

"Lisemiz diğer illere örnek olacak"

Ekmekci, "Tarım ve hayvancılık alanlarında uygulamalı eğitim verileceği için coğrafya ve büyüklük olarak çeşitli alternatiflerimizi bir bir inceliyoruz. Amacımız, diğer illere de örnek olabilecek kapasitede bir eğitim tesisi ve üretimi hayata geçirmek. Milletvekilimiz Sayın Halil Uluay ve Çevre, Şehircilik ve İklim İl Müdürü Sayın Oktay Maşrap ile birlikte söz konusu alanlardaki incelememizi sürdürdük ve yer seçimi sürecinde sona yaklaştık. Bakanlıklar arası iletişim ile süreç yürüyecek." ifadelerini kullandı.

Ekmekci şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı’nda ilimizi her alanda kalkındırmayı ve geliştirmeyi el ve gönül birliği ile istişare içinde sürdüreceğiz."