Bahattin Kocabaş, Ak Parti'den Aday Adayı

Bahattin Kocabaş, Kastamonu Ak Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

  • 1366
TAKİP ET

ETİKET DEĞİL KASTAMONU SEVDALISIYIM
Kastamonu Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olan Bahattin Kocabaş; '' Bu Cennet  Ülkemizde  Kastamonumuzun artık çaresiz kalmış insan haberleri, yolu olmayan köy haberleri, sürekli göç veren genç nüfus haberleri, sürekli boşanan hayalet  köylerle dolu haberler ile değil  şahlanmış bir Kastamonu ,üreten fabrikalar kurulan yolları asfaltlanan istihdam olanakları olan çiftçimizin köylümüzün gülen yüzlerinin ön plana çıktığı bir Kastamonu inşa etmek için Kastamonu'yu çok seven halkımızın aday adayıyım.
Bahattin Kocabaş kimdir :
1976 Kastamonu /Küre /Çaybükü köyü doğumlu 3 Çocuk babasıdır.Asıl mesleği makine ressam teknikerliği olan Bahattin Kocabaş ticaretle uğraşmaktadır. 2001 yılından itibaren  Ak Parti Teşkilatında çalışmalar yapmaktadır.1995 yılından beri köy dernekleri ve  Küre ilçe (Ankara) derneğinde yöneticilik yönetici yardımcılığı ve Ankara Kas-Der de delegelik ve  değişik görevler üstlenmiştir. Bir Kastamonu sevdalısıdır. 

Yorumlar 3
SELO 13 Mart 2015 14:22

lütfen okuyun sayın hemşerilerimiz.. bizim bölgemizden küre ve çevresinden yani ( inebolu-abana-küre-bozkut-çatalzeytin.doğanyurt.azdavay-ağlı -pınarbaşı-şenpazar ) bırakın vekil çıkması aday adayımız bile olmadı 50 yıldan fazladır.... bugün bir medeni cesaret gösterip adaylığını ilan eden bölgemizin insanı bahattin kocabaş a destek olma ardında durma zamanıdır... siz hiç bu saydiğim ilçelerin herhangi birinde bakan - vekil yada onlarin büyük bir atilimini gördunuzmu _? yolarimizin durumu ortada herhangi biri bizi kabul ettide derman oldumu _? bugün birbirimize hemşerimize kendi insanimiza sahip çikma zamanidir.... biz birbirimize sahip çikalim ki yüce rabbimde bize sahip çiksin..... heran kapisinin ziline basabilceginiz tek aday en güçlü aday bahattin kocabaş...... kisaca bugün kendimizi birliğimizi birlişkden doğan gücü göstermnek zamanidir.... kastamonuyu seven herkese kastamonu ak parti ilçe teşkilatini arayi p tel : (366) 212 57 52 -53 bahattin kocabaşin ardinda oldugumuzu söylem

selçuk... 02 Mart 2015 12:25

bizimde bölgemizden çıkarmış vekil adayı... harıkasın bahattın kocabaş

CEMAL 02 Mart 2015 11:10

parasiyla değil , halkin sevgisi ve desteği ile aday olan tek kişi...

Bakmadan Geçme