Feci kazada ölen 8 kişinin ismi belli oldu

Ankara-Çankırı Çandır yol ayrımında meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 8 kişinin ismi belli oldu. 

  • 8683
TAKİP ET

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Ankara seferi yapan S.G. yönetimindeki yolcu otobüsü, Çankırı-Çandır yol ayrımında sürücüsünün uyuması sonucunda şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu 8 kişi hayatını kaybederken 11'i ağır 34 kişi ise yaralandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde kaza sonucu hayatını kaybeden 8 kişinin ismi belli oldu. Gamze Duru, İlknur Bideci, Öznur Bideci, İlhan Özdemir, Ece Ünlüer, Rukiye Uyar, Murat Tüfekçi ve Vasfiye Arslan'ın kaza neticesinde ölen kişiler arasında olduğu bildirildi. Bu arada, daha önce ölenlerin arasında ismi açıklanan Ali Yıldız'ın yaralı olduğu belirtildi.

Diğer yandan, otobüs şoförü ve muavinin yaralı oldukları öğrenildi.

Yorumlar 3
Hüseyin 29 Mayıs 2017 06:59

Ölenlere Allah tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dilerim. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum

ilhami 28 Mayıs 2017 20:58

Allah rahmet eylesın aynı gece 11 otobusuyle ben istanbula gıttım bıraz söför le konusma sansı buldum onlar sefer bası para alıyomus oda gercekten adı bıle konusulmaz bır para ınsanlar ev gecındırmek ıcın devamlı sefere yorgunda olsa cıkıyo burda söför suclu deyıl yorgun bunları sefere yolayan fırma yetkılılerı onlar bunun hesabını vermesı lazım yolcu fazla oldunmu dusunmeden bır kac kurus fazla kazanmak ıcın ek seferler yapıyo Allah gözlerını doyursun olan bızım vatan dasımıza oldu ates dustuyu yerı yaktı saygılar

RECEP 28 Mayıs 2017 00:11

Allah ölenlere rahmet eylesin. Yaralılara şifa versin. Ölenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Şoförlere daha dikkatli olmalarını. Uykusuz çıkılan yolun bitmediğini görmelerini ve ders almalarını diliyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Bakmadan Geçme