Kastamonu'da ikinci 'Korona virüs' şüphesi!

İran'dan Van'a, Van'dan da Kastamonu'ya gelen genç ile aynı evde kalan arkadaşı da "Korono virüs" şüphesi ile gözlem altına alındı.

  • 15826
TAKİP ET

Edinilen bilgiye göre; 'Korona virüs' şüphesi nedeniyle izole altına alınan genç ile aynı evde kaldığı belirlenen ve boğaz yanması nedeniyle Kastamonu Devlet Hastanesine başvuran ev arkadaşı da izole odasında gözetim altına alındı.

'Korona virüs' şüphesi ile gözetim altına alınan kişi sayısı 2'ye yükselmiş oldu.

Olayın geçmişi

İran'dan Van'a oradan da Kastamonu'ya gelen 21 yaşındaki genç, Kastamonu Devlet Hastanesine 38,5 derece ateş ve kusma şikayeti ile başvurmuştu. 'Korona virüs' şüphesi ile hastanedeki izole odasında gözetim altına alınan genç 14 gün boyunca takip edilecek. Şahıstan alınan örnekler teşhis için Ankara'ya gönderildi.

Yorumlar 3
fahri 11 Mart 2020 08:24

bittik,mahvolduk! (tam bu durumda Allah'ı düşün,O bağışlayandır. Şüphe mi duyuyorsun ki yokolup gidesin ki vakit gelmediyse..

sibel 27 Şubat 2020 05:09

Bitsin bu kabus lutfen dunya,saglik orgutleri bilim adamlari bu konuda ellerini cabuk tutsunlar! insanlik tehlikede resmen,, yani bi ulkede ,bi kisi olunce anlasiliyor orayada virusun yayildigi ,peki anlasilincaya kadarki surenin oncesinde ,yapilan giris cikislar nolcak, uykularimiz kacti, getirmesinler kimseyi hicbiyerden ulkeler arasi giris cikislar yasaklansin kimse kimsenin ulkesine gitmesin, herkes oldugu yerde kalsin tahliyeler dursun, varsa virus oldugu yerde tedavi gorsun yoksada herkes gibi karantina suresini orda gecirsinler, gelmesinler istemiyoruz bi kisi bile gozden kacsa vay halimize Allahim tez zamanda bu illetten kurtarsin tum dunyayi bizi milletimizi turkiyemizide korusun insAllah bize hic ugramadan hicbirimize dokunmadan atlatiriz bu belayi zararsiz ziyansiz, nedir bu cinlilerden cektigimiz her halt ordan cikiyo yayiliyo yemedikleri halt yok adamlarda nasil bir mide var anlasilir gibi deil, kendi baslarini yeseydiler butun dunyayi mahvettiler, nasil ayiricaz griple bu illeti birbirinden insan hastaneye gitmeyede korkuyo hastaneler cokmu temiz sanki saglam insan gitse hasta olup donuyo, turkiyede guvenlik onlamlerinin tam olarak alindigini dusunmuyorum, illaki gozden kacan aciklar olacak temelnimiz olmamasindan yana Rabbimizin yardimiyla insAllah, fakat turkiyede hangi memleketten insan ararsan var masAllah doldurduk hepsini giren cikan belli deildi zaten bittik mahvolduk !

Anneyim 27 Şubat 2020 01:20

Ben bir anneyim şu anda hakka girenlere söylüyorum yapmayın bilginiz dışındaki açıklama size bişey kazandırmayacak Allah için doğru olun

Bakmadan Geçme