At Yarışları Bu Pazar

Şapka ve Kıyafet İnkılabının 90. Yıldönümü ve 19. Türk Dünyası Günleri anısına düzenlenecek olan 26. Geleneksek Atatürk ve İstiklal Kupası At Yarışları Pazar günü düzenlenecek.

  • 636
At Yarışları Bu Pazar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 90. Yıldönümü ve 19. Türk Dünyası Günleri Anısına düzenlenecek olan 26. Geleneksel Atatürk ve İstiklal Kupası At Yarışları bu haftasonu Pazar günü yapılacak.

23 Ağustos Pazar günü saat 14.00’da Havaalanı Mevkii At Yarış Alanı’nda düzenlenecek at yarışlarına halkımızın ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

Kastamonu Belediyesi, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Kastamonu Atlı Spor Kulübü Başkanlığı’nın katkıları ile düzenlenecek at yarışları Rahvan ve Dörtnal Koşuları halinde iki grupta yapılacak.

Rahvan yarışları 3’lü ve 4’lü tay koşuları, deste koşuları, küçük orta ve büyük orta koşuları, baş altı koşuları ve baş koşusu, Dörtnal Koşuları ise Arap ve İngiliz safkan koşuları kategorilerinde yapılırken, derece elde eden yarışçılar para ödülü ile ödüllendirilecek.