Ak Partili Demir'den sanayici ve işadamlarına çağrı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, kendi şirketinin ihracat girdilerini TL'ye çevirerek sanayici ve işadamlarına da çağrıda bulundu.

  • 909
Ak Partili Demir'den sanayici ve işadamlarına çağrı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, “Ülkemizin son zamanlarda geçirdiği sıkıntılı süreçte yaptığımız ihracatlarımızla ekonomimize çok ciddi katkı sağlayan ve sektörde edindiği güven ve saygınlık ile 15 Temmuz sonrası dahi normal çalışmalarına devam eden şirketimiz, toplam üretiminin yüzde 95'ini yurtdışında saygın denizcilik firmalarına ihraç ederek ülkemize çok değerli döviz girdisi sağlamaktadır. Bu da ülkemizdeki istikrarın bir eseridir. Bunca zamandır olduğu gibi bundan sonrada ihracat bedellerini Türk Lirasına çevirerek devletimiz her zaman yanında olduğumuzu açıkça göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Başta sanayici ve işadamları olmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vermeye davet eden Demir, “Asla yalnız yürümeyeceksiniz Sayın Cumhurbaşkanım. Etrafınızda size inanmış büyük bir güç var. Sizin için seve seve canını verecek yol arkadaşlarınız var. 15 Temmuz'da sizin bir çağrınız ile nasıl sokaklara indiysek bu günde sizin çağrınızla üzerimizde oynanan ekonomik manipülasyonlara asla müsaade etmeyeceğiz Bu günden itibaren kendi şirketimin tüm ihracat girdileri anında Türk Lirasına dönüştürülecektir. Bu millet sizinle tüm Müslüman mazlumların duası sizinle. Hepsinden öte, Allah bizimle” diye konuştu.

Vedat İKİZOĞLU