'Umudun adı Ahmet Burak Satılmış'

Taşköprü Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Burak Satılmış, Semiha Kırkbeşoğlu'na umut oldu.

  • 1708
'Umudun adı Ahmet Burak Satılmış'

Taşköprü Devlet Hastanesinde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Burak Satılmış, kalça protezi ve bacak uzatma operasyonu yaptığı Semiha Kırkbeşoğlu'na umut oldu.

Teşekkür ve minnetini bildiren Semiha Kırkbeşoğlu, "Uzun yıllardır bel ve bacak ağrılarımla yaşamımı çok kalitesiz bir şekilde idame ettiriyordum. Ancak bir operasyon fikri beni hep korkutuyordu. Ağrılarım had safhaya gelip, yürüyemez duruma geldiğimde arayış içine girdim ve tam da bu sırada ilimiz Taşköprü ilçesi Taşköprü Devlet Hastanesinde görev yapan Ortopedi Uzmanı ve Cerrahı Ahmet Burak Satılmış ismini duydum." dedi.

"KALİTELİ BİR YAŞAMA MERHABA DİYEBİLECEĞİM ADRESİM, UMUDUM AHMET BURAK SATILMIŞ OLDU"

Herkesin övgü ile kendisinden söz ettiğini belirten Kırkbeşoğlu, "2023 Ağustos ayında tedavime başvurmak için kendisine gittim, tüm tetkiklerimi yaptı ve bana bir umut sundu. O kadar mutlu oldum ki, ayrıca son derece muhlis, sevgi şevkat dolu, asla ürkütmeyen yaklaşımı beni son derece rahatlattı. Evet artık yeniden kaliteli bir yaşama merhaba diyebileceğim adresim burası idi. Çok kıymetli doktorum Ahmet Burak Satılmış idi bu umudun adı. Yoğun hasta temposu olması nedeniyle bugüne kadar ameliyat sıramı başkaca hiçbir arayış içerisine girmeksizin sabırla ve gönül rahatlığı ile bekledim ve en sonunda aldığım bir telefon ile sıranın bana geldiğini öğrendim. Evet operasyona girecek olmamın biraz heyecanı ile o gün 16 Nisan 2024 günü Taşköprü Devlet Hastanesine gittim. Çok sevgili doktorum Ahmet Burak Satılmış hocam her zamanki gibi umut dolu, esprili bir biçimde beni karşıladı, endişeye asla mahal olmadığını, her şeyin çok çok güzel olacağını anlattı bana ve ameliyat öncesi müthiş bir motivasyon aşıladı." diye konuştu.

"BÖYLE BİR MUCİZENİN OLACAĞINI ASLA DÜŞÜNEMİYORDUM"

Kırkbeşoğlu, "Ameliyatım gerçekleşti, kalçama protez takıldı ve ayağım diğer ayağıma uyum sağlayacak şekilde uzatıldı. Olağanüstü bir başarı sergiledi kıymetli doktorum. Şu anda nekahat ve kontrol sürecindeyim ve son derece sağlıklıyım. Asla böyle bir mucizenin olacağını düşünemiyordum bile. Bu mucizenin adı Ahmet Burak Satılmış hocam. Bu arada operasyon öncesinde, operasyon esnasında ve kontrollerimizde profesyonel bir şekilde, zarif, naif ve özenli desteklerini hiç esirgemeyen hastane personelleri Hasan Yılmaz ile Tolgahan Soycu kardeşlerimin de desteklerini asla unutamam, kendilerine de minnet ve teşekkürlerimi ifade ediyorum. Yeni, sağlıklı yaşamıma merhaba dediğim şu zaman diliminde çok kıymetli doktorum Taşköprü Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Sayın Ahmet Burak Satılmış’a sonsuz minnetimi ve gönül dolusu teşekkürlerimi ifade ediyorum." ifadelerini kullandı.