'Göz boyayan açıklamalara aldanmayın'

Bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı Güvenci, 'Sizleri hiç kimsenin açıklaması, göz boyaması yılgınlığa ve endişeye sevk etmesin.' dedi.

  • 851
'Göz boyayan açıklamalara aldanmayın'

Bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci, seçilmesi halinde projelerini milletvekilleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarından oluşan bir güçle yerine getireceğini söyledi.

"Değerli seçmen ve tüm vatandaşlarım. Malumunuz olmak üzere, adaletsiz yönetilen seçim çalışmaları ve aday olarak oldukça her anlamda meşakkatli geçen seçim sürecinin sonuna gelmiş bulunmaktayız." diyen Erkan Güvenci, "Sizleri hiç kimsenin açıklaması, göz boyaması yılgınlığa ve endişeye sevk etmesin. Dürüstlüğümle milletimi, sadakatimle devletimi arkama alarak çıktığım bu yolda, sizlerin teveccühü ve desteğiyle seçilmem halinde; onay alınması gereken projelerimi milletvekillerimiz, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarından oluşan bir güçle Olur ve onayını alacağımdan ve sizlere hizmet noktasında vermiş olduğum sözümü yerine getireceğimden kimsenin şüphe ve endişesi olmasın." diye konuştu.

SEÇİM RÜŞVETİ

Güvenci, "Muhtarları seçim gecesinde yaşanabilecek seçim rüşveti dağıtımı gibi olumsuzluklara karşı mahallelerine sahip çıkmaları ve 1'inci derecede sorumlu tutulacakları konusunda yapılan uyarı dikkate alınarak görevlerini tarafsız olarak yapmaları ve seçimlerin şaibesiz sonuçlanmasına destek olmalarını tekraren ve ihtaren rica ediyorum." diye konuştu.

Bağımsız Kastamonu Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci şöyle devam etti:

"Bu vesileyle şimdiden seçim sonuçlarının vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını ve ayrıca idrak edeceğimiz mübarek Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

Devlet terbiyesi, ahlakı, ciddiyeti ve tecrübesiyle son kez emanetinizin Güvende olması için çağrımdır. Söz Erkan GÜVENCİ sözüdür."