Kastamonu KYK'dan anlamlı ziyaret

Kastamonu Kredi ve Yurtlar İl Müdürlüğü Fatma Aliye Kız Öğrenci Yurdu personeli ve öğrencileri "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde eğitim gören özel yetenekli öğrencileri ziyaret etti.

  • 3489
Kastamonu KYK'dan anlamlı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel eğitim uygulama merkezine yapılan ziyarete Kastamonu Kredi ve Yurtlar İl Müdürlüğü Fatma Aliye Yurt Müdürü Mahi Yıldız, yurt personeli ve öğrencileri katıldı.

HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOKTUR

Ziyaret kapsamında okulda engelli öğrenciler ile bir araya gelen Yurt Müdürü Mahi Yıldız ve beraberindekiler, zihinsel engelli çocuklarla yakından ilgilenerek onlara karanfil hediye etti.

Ziyaretten mutluluk duyan engelli çocuklar ise ziyaretçilere kendi yaptıkları pastalardan ikram ettiler. Pasta kesimi sonrasında Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Vural Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Yurt Müdürü Mahi Yıldız ve beraberindekiler, eğitim merkezi ile burada eğitim gören çocuklar hakkında bilgiler aldı.

Engelli çocukların günlük hayat becerilerini kazanabilmesi için okulda verdikleri eğitime hassasiyet gösterdiklerini anlatan Okul Müdürü Yılmaz, öğrencilerine sevgi ve ilgi ile yaklaştıklarını, en büyük engelin ise sevgisizlik olduğunu söyledi.