KASİAD'dan Bakan Yumaklı'ya ziyaret

KASİAD yönetimi, Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti.

  • 1102
KASİAD'dan Bakan Yumaklı'ya ziyaret

Kastamonulu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) yönetim kurulu Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığında gerçekleştirilen makam ziyaretine KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan Başkanlığında Genel Başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, Ankara ve Mersin KASİAD temsilcileri, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Ankara'da görev yapan Kastamonulu bürokratlar katıldı.

Bakan Yumaklı'ya başarı temennisinde bulunan KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, Kastamonu ile ilgili yapılabilecek her türlü projelerde bakanlık ile birlikte çalışmalarda KASİAD camiası olarak iş birliğine hazır olduklarını belirti.

Başkan Aslan ve Bakan Yumaklı yaklaşık bir saat süren görüşmede Kastamonu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı çalışmaları hakkında çeşitli konularda fikir alış verişinde bulundular.

Başkan Aslan, 13 Aralık 2023'de İstanbul Fuar Merkezinde yapılacak olan 3. KASİAD KASTEXPO Fuarının açılışına Bakan Yumaklı'yı davet etti.

Bakan İbrahim Yumaklı, KASİAD ailesinin ziyaretinden ve hemşehrilerini bakanlıkta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, somut ve net projelerde hızlı zaman kazanmak adına her türlü görüş ve öneriye açık olduğunu, her gün yüzlerce heyet ve yüzlerce proje geldiğini, ülkeye ve bölgeye en yararlı, en hızlı harekete geçirilebilecek projelerin öncelik durumuna göre tercih edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'ya KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan günün ve ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Bakanlık önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

KASİAD heyeti daha sonra Akyurt'ta bulunan KASİAD üyesi İNTECRO Robotıc fabrikasını ziyaret ederek, INTECRO Robotic CEO Elektik Mühendisi Ali Şen nezaretinde fabrikayı gezip çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KASİAD'dan Bakan Yumaklı'ya ziyaret
KASİAD'dan Bakan Yumaklı'ya ziyaret
KASİAD'dan Bakan Yumaklı'ya ziyaret