Kastamonu'da KASİAD rüzgarı

KASİAD, İstanbul'da düzenlenecek 3. KASTEXPO Fuarı ve Kastamonu'da yapılacak yatırımlar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

  • 801
Kastamonu'da KASİAD rüzgarı

3. KASTEXPO Fuarı 13-16 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak.

Fuarla ilgili Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasında (KATSO) yapılan toplantı ile Kastamonulu sanayici iş adamları, sivil toplum yöneticileri ve ilçe belediye başkanları bilgilendirildi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Milletvekili Halil Uluay, KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Osman Kocadelioğlu, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İGM Başkanı Güray Parçal, STK başkanları, ilçe belediye başkanları, siyasiler ve iş insanları katıldı.

KASİAD Şube Başkanı Osman Kocadelioğlu, "Kastamonu'muza cesaretli bürokrat, siyasetçi, iş adamı, yerel yönetici ve teknokrat lazım." dedi.

"HEP BERABER OLALIM"

Tosya Yağcılar köyünde çıkan yangın dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten KASİAD Şube Başkanı Osman Kocadelioğlu, "Kastamonu için bir olalım, birlikte olalım, beraber büyüyelim. Bunun için tüm sivil toplum kuruluşlarıyla Kent Konseyi ile beraber Kastamonu'da bir ilki başaralım. Bu benim en büyük hayalimdi. Çünkü bir masanın dört ayağı var bu ayağından mutlaka birisi ikisi kırık oluyor Kastamonu'da. Kırık bacakla bir yere varılmıyor. Benim gönlümdeki tüm siyasilerimizin tüm yerel yöneticilerimizin bürokratlarımızın hep beraber olması. Kastamonu için ne gerekiyorsa, kesinlikle hiçbir menfaat göstermeden bir adım öne gitmesini sağlayacak insanların bir arada buluşması. Benim tek temennim buydu. Görüyorum ki hepinizden Allah razı olsun Kastamonu'yu hisseden bütün dostlarımız burada. Gelemeyenler de çok selamlarını iletti, mazeretleri vardı o yüzden gelemediler. Gelenlerden de gelemeyenlerden de Allah razı olsun." dedi.

Kastamonu'ya hizmet yarışında olan bütün siyasetçi iş insanı ve sanayicinin daima yanında olacaklarını belirten Kocadelioğlu, aksini yapan her ferdin bir bütün olarak karşısında durmanın derneğin asli görevi olduğunu söyledi.

Kastamonulu iş insanlarını yatırım yapmaya davet eden Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü yardıma hazır olduklarını söyleyerek, yeni kurulacak Araç, İhsangazi organize çalışmaları hakkında bilgi verdi ve KASTEXPO fuarına katılacaklarını ifade etti.

Yatırımcıları Kastamonu'ya beklediklerini söyleyen Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, "Yerel yöneticiler olarak ata yurdunu unutmayan yatırım, iş, istihdam sağlamak isteyen her iş insanına gönlümüz de makamız da açık. Bize düşen her görevde iş insanlarımızın yanında olduk olmaya da devam ederiz." dedi.

Kastamonulu Sanayici İş Adamları Derneği (KASİAD) ve Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan, "3'ünsünü yapacağımız KASTEXPO Fuarı, Türkiye'de bütün Kastamonulu iş adamlarının ve sanayicilerinin buluşma noktasıdır. Bu fuarda birlikte neler başarabileceğimizin, geleceğe dönük fikir alışverişlerinin ve dayanışmanın, ticaretin, Kastamonulu iş adamlarımızı ve Kastamonu’da yatırım yapmış olan şirketlerimizin Kastamonu’yu nasıl geliştirebileceğimize dair istişarelerin yapılacağı bir fuar olacaktır. Bu toplantıda amacımız Kastamonulu sanayicileri ve iş adamlarını birbirine bağlamaktır. KASİAD olarak üstlendiğimiz bu misyon ve vizyon ile sizleri bu fuara katılımcı olarak beklemekteyiz. Sizlerin bu fuara katılımınızla Kastamonu’yu en üst seviyeye çıkaracağımız aşikardır." dedi.