MHP'den Ağlı ziyareti

MHP Kastamonu İl Başkanı Şahin ve ekibi, Ağlı ilçesinde esnaf ve kaymakam ziyareti gerçekleştirdi.

  • 1020
MHP'den Ağlı ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, İl Başkan yardımcıları ile birlikte Ağlı ilçesinde esnaf ve kaymakam ziyareti gerçekleştirdi.

Ağlı ziyaretleri kapsamında Ağlı Kaymakamı olarak atanan Saliha Nur Şeker’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Başkan Şahin, İl Başkan Yardımcıları ve Ağlı İlçe Başkanı Yaşar Yılmaz, Belediye Başkanı Şahin Çolak ile İl Genel Meclisi Üyesi Harun Şahin ilçede esnaf ziyaretleri ve pazar ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin, "Ağlı ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaret sebebiyle vatandaşlarımızla bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Bizler sadece seçim zamanı sahada olan bir siyasi parti değil, her zaman vatandaşının yanında onların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen bir siyasi hareketiz. Elimizden geldiğince onların taleplerine cevap verebilmek adına mücadele ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz diğer ilçelerimizde de devam edecek." dedi.

ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL, AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ!

Şahin, "Bizler elimizden gelen çabayı sürdürüp, önümüzdeki süreçte de vatandaşlarımıza Milliyetçi  Hareket Partisi olarak üretken belediyecilik anlayışımızı yansımalarını tüm ilçelerimizde sürdüreceğiz. Bizlere yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.