Mücahit Paşa'nın mutlu günü

Tuğgeneral Mücahit Avkıran'ın kızı Didem Yeşim Avkıran, Nihat Gökay Baykam ile Ankara'da görkemli bir törenle evlendi.

  • 5567
Mücahit Paşa'nın mutlu günü

Önceki dönem Kastamonu Jandarma Alay Komutanı olarak görev yaparken Tuğgeneral olarak Şanlıurfa Alay Komutanlığı'na atanan Mücahit Avkıran, kızı Didem Yeşim Avkıran'ı Nihat Gökay Baykam ile Ankara'da görkemli bir törenle evlendirdi.

Ankara Güvercinlik Askeri Eğitim Tesisleri'nde yapılan düğüne Kastamonu, Şanlıurfa, Ankara ve Azerbaycan'dan seçkin davetliler katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Jandarma Genel Komutan Yardımcı Orgeneral Ali Çardakçı ile Kastamonu Valisi Avni Çakır yaptı.

Mücahit Paşa'nın mutlu günü

Düğüne, Kastamonu Alay Komutanı Jandarma Albay Zafer Özden, Kastamonu Gölköy Jandarma Eğitim Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Kastamonulu iş insanları Zeki Kebeci, Serkan Acar,  Av. Tamer Tafracı, Kastamonu OSB Başkanı Enüs Koç, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu, Azerbaycan STK Birliği Başkanı ve Önder Televizyonu Sahibi Ramil Aliyev ve ailesi, Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı, TSYD Temsilcisi Murat Köse ile çok sayıda bürokrat, siyasetçi, iş insanı ve askeri personel katıldı.

Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve ailesinin yurdun değişik yerlerinden gelen misafirleri ile ayrı ayrı ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bizde Mücahit Avkıran başta olmak üzere genç çifti kutluyor ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Mücahit Paşa'nın mutlu günü