Seydiler'de Erdoğan yeniden aday

Seydiler ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Erdoğan, MHP'den yeniden aday oldu.

  • 1296
Seydiler'de Erdoğan yeniden aday

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Seydiler’in mevcut Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday oldu.

Önceki gün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne ziyarette bulunan Erdoğan; MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ile görüşmelerinin ardından adaylık başvurusunu yaptı.

Seydiler Belediye Başkan adaylığı başvurusunu sosyal medya hesabından duyuran Erdoğan, "MHP Genel Başkanımız ve Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleri ve sizlerin teveccühü ile Seydiler'imizi 2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nin 'Üretken Belediyecilik' anlayışına kavuşturmuştuk. Sözümüz söz, sözümüz senet diyerek çıktığımız bu yolda sizlerin de rüzgarını arkamıza alarak hızla büyüyen, gelişen, taraflı tarafsız tüm vatandaşlarımızın takdirini toplayan projeleri bir bir yerine getirdik. Allah korkusunun, İslam ahlakının ve Türklük vecibelerinin makama yansıdığı bu kısa sürede gecemizi gündüzümüze kataraktan, mesai mefhumu gözetmeksizin siz değerli halkımıza hizmet ederken ilk günkü heyecanla, ilk günkü güçle, dört elle sizin haklarınız için mücadele ettik. Bu vesile ile siz kıymetli halkımıza bu hizmet anlayışını sürdürebilmek için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partimizden adaylık başvurumuzu yaptık. Adaylığımız tüm Seydilerli hemşehrilerimize hayırlar getirsin inşallah. Sağ olun, var olun. Allah'a emanet olun." dedi.