'Şimdi, birlik olup şehrimizi ayağa kaldırma zamanı'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Babaş, 'Şimdi, birlik olup şehrimizi ayağa kaldırma zamanı.' dedi.

  • 645
'Şimdi, birlik olup şehrimizi ayağa kaldırma zamanı'

Seçim yarışının son düzlüğüne girilirken adayların çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş günün erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını mahalle toplantıları, ev ziyaretleri, kurum ziyaretleri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürüyor.

"Şimdi, birlik olup şehrimizi ayağa kaldırma zamanı"

Babaş, "Her insanımıza birebir dokunmaya, gönlünü almaya çalışıyoruz. Yoğun geçiriyoruz, zamanımızı iyi planlıyoruz elbette, yine de 24 saat yetmiyor. Bizim insanımızla aramızda çok güçlü bir bağ var, yüz yüze gelmeden, hasbihal etmeden olmaz. Bu sebeple bütün hemşehrilerimizle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bütün teşkilat olarak sahadayız, insanımızın yanındayız. Mahalle ziyaretlerimizde o mahalleye yönelik yapacağımız çalışmaları yerinde konuşuyoruz. Her mahallemizin sorunu beklentisi farklı, mahalle sakinlerimizle istişare ediyoruz. Çözüm odaklı ilerliyoruz çünkü biz sorunları çözmek için geliyoruz.

23 Ağustos Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimizin neşesi ve öğretmenlerimizin nezaketi bizi oldukça mutlu etti. Çocuklar enerji kaynağımız olduğu kadar ufkumuzu da aydınlatıyor. Esasında hepimizin çabası çocuklarımıza güzel bir gelecek, güzel bir şehir bırakmak.

Mehmet Akif Ersoy Mahallemiz Güneykent Sitesinde site sakinlerimizle çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Mahallemizin sorunlarını sitemizin eksiklerini konuşarak çözüm önerilerimizi sunduk. Her bir projemizi hemşehrilerimize sunuyor, onların onayını alıyoruz.

Gittiğimiz her yerde çaldığımız her kapıda güler yüzle büyük bir samimiyetle karşılanıyoruz. Yılların birikimi bu. Biz birbirimizi tanıyoruz, anılarımız, hikayemiz ortak. Hiçbir şekilde hiçbir insanımızı ayırmadık, ayırmayız. Herkesin özgürce yaşadığı, kimsenin ötekileştirilmediği, adil hakkaniyetli bir anlayışla şehrimizi yöneteceğiz.

Bütün buluşmalarımızın ortak paydası Kastamonu. 7’den 70’e bütün halkımızın çok büyük bir ilgisi ve sevgisi var. Bize olan güvenleri gücümüze güç, inancımıza inanç katıyor. Şimdi birlik olup şehrimizi ayağa kaldıracağız. Her bir insanımızın gözünde o heyecanı, o inancı görüyoruz. Bu da bizim azmimizi arttırıyor.

Kıymetli hemşehrilerim içlerini ferah tutsun; biz güçlü, gelişmiş bir Kastamonu için bütün hazırlıklarımızı yaptık, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş projelerimiz hazır, biz hazırız. Uzun bir yola çıkıyoruz. Hep birlikte başaracağız. Tarihi dokuyu ayağa kaldırıp, bu kadim şehri herkesin görmesini sağlayacağız. Turizmden tarıma, sanayiden eğitime, kültür sanattan spora, gastronomiden sağlığa bütün potansiyelimizi harekete geçirip şehrimizi ülkemizin ve dünyanın en gözde turizm merkezi yapacağız.

Gelişmiş, modern, refah içinde, ışıl ışıl bir Kastamonu’ya en kısa zamanda hep birlikte ulaşacağız."