Babaş, kura çekiminin ardından rakipleri değerlendirdi

Kura çekiminin ardından rakipleri değerlendiren Başkan Babaş: '4 İstanbul takımı ile aynı gurupta yer almak büyük avantaj' dedi.

  • 664
Babaş, kura çekiminin ardından rakipleri değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belirlenen rakipleri değerlendiren Kastamonuspor 1966 Başkanı Metehan Babaş, 4 İstanbul takımı ile aynı gurupta yer almalarının büyük avantaj olduğunu kaydetti.

TFF 1. Lig’e giden yolda temsilcimiz Kastamonuspor 1966’nın rakipleri gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu. Geçen sene olduğu gibi tekrardan Kırmızı Gurup’ta yer alan temsilcimiz Kastamonuspor 1966 Sarıyer, Eyüpspor, Sancaktepe, Tuzlaspor, Kocaeli Birlik, İnegölspor, Menemen, Bucaspor, Bodrum Bld, Etimesgut Belediyespor, Keçiörengücü, Afyonspor, Mersin İdmanyurdu, Sivas Belediyespor, Tokatspor, Amedspor, Hatayspor ile eşleşti.

Yeni sezona Teknik Direktör Tarık Daşgün ile sözleşme imzalayarak giren Kastamonuspor 1966’nın Başkanı Metehan Babaş, çekilen kuraların tüm Kastamonu’ya hayırlı olmasını temenni etti.

“İSTANBUL BİZİM İKİNCİ EVİMİZ”
Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Kırmızı Gurup’ta yer alacaklarını kaydeden Metehan Babaş: “Gerçekleştirilen kura çekimi ile rakiplerimiz belli oldu. Gurupta yer alan rakiplerimize baktığımız zaman hepsi de bildiğimiz takımlar. Gurupta şu takım olsun ya da bu takım olmasaydı dediğimiz takımlar yok. Biz her rakibimizi aynı şekilde ciddiyete alıyoruz. Çekilen kura ile bir noktada şanslıyız. Yeni sezonda 4 İstanbul takımı ile aynı gurupta mücadele edeceğiz. 4 İstanbul takımı ile aynı gurupta mücadele verecek olmamız bizim için büyük bir avantaj diye düşünüyorum. Çünkü İstanbul’da büyük bir kitlemiz var. İstanbul deplasmanında oynayacağımız müsabakalarda taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarını, bizleri deplasmanda hissettirmeyeceklerini çok iyi biliyoruz. İstanbul bizim ikinci evimiz konumunda bulunuyor” dedi.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’den 3 takım düştüğünü ve düşen 3 takımlardan 1 tanesi ile aynı gurupta mücadele vereceklerini kaydeden Babaş: “Şanlıurfaspor, Bandırmaspor ve Mersin İdmanyurdu geçtiğimiz seozn 1. Lig’den düşerek 2. Lig’e geldi. Düşen takımlardan Süper Lig de tecrübesi olan Mersin İdmanyurdu ile aynı gurupta mücadele vereceğiz. Mersin temsilcisi ile aynı gurupta mücadele vereceğimiz için de kendimizi şanslı hissediyoruz. Gurubumuzda güzel ve güçlü takımlar var. Ancak biz Kastamonuspor olarak hepsinden güçlüyüz. Rakip kim olursa olsun hiçbir şekilde savaşçı ve mücadeleci yapımızı kaybetmeden bu sene inşallah şampiyon olarak 1. Lig’e adımızı yazdıracağız” diye konuştu.

Kazım BOLAT