'Torpili ve kulisi sağlam kişiler aday oldu'

AK Parti Daday Belediye Başkan aday adayı Yılmaz, 'Görevi hakedenler ve bu görevi yapabilecekler değil, torpili ve kulisi sağlam kişiler aday oldu.' dedi.

  • 1371
'Torpili ve kulisi sağlam kişiler aday oldu'

AK Parti Daday Belediye Başkan aday adayı Serkan Yılmaz, Daday'da yanlı ve yanlış karar alındığını belirterek, "Koltuk ve makam sevdası ile memleket sevdasının önüne geçilmiştir." dedi.

"Tüm kesimlerden oy alabilecek durumda idim"

Yılmaz, "Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yiyip suyunu içtiğim ve hala yaşadığım memleketimiz Daday'ın içinde bulunduğu durumdan rahatsızlık duyarak ve içinde bulunduğu bu kötü durumdan kurtarmak için fedakarlık gösterip AK Parti Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Yaklaşık iki ay süren süreç sonunda kime neye göre yapıldığını bilmeden açıklanan sonuçlara göre aday olamadım. Aday adaylığı süresince bana dua eden yorum atan başarı dileklerinde ve dualarda bulunan siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Evet aday adaylık süresince gezmedik dükkan, iş yeri elini sıkmadığım kimse kalmadı. Her bir hemşehrimiz aday olmam gerektiğini, eğer aday olursam kesin kazanabileceğimi ve ilçemizin içinde bulunduğu bu kötü durumdan kurtarabileceğimi söyleyerek bana destek olacaklarını ve AK Parti dışında MHP ve CHP'den de oy ve destek alacağımın teminatını verdiler. İlçemiz için çıktığım bu yolda maalesef bazı durumlar ile karşı karşıya geldik." diye konuştu.

"Görevi hakedenler değil, torpili ve kulisi sağlam kişiler aday oldu"

Serkan Yılmaz, "Peki ankette çıkan, kapı yoklamasında çıkan ve Dadaylı hemşehrilerimizinde taraflı tarafsız desteğini alan ve alacak olan Serkan Yılmaz neden aday olamamıştır. Çünkü birlik beraberlik olmayarak, kendi yanlı ve yanlış aday ve seçimi kazanamayacak olanlar ilçenin kaderi ile oynayarak, koltuk ve makam sevdasına düştüler. Ben yıllardır Daday'da yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim. Hiç bir yere gitmiyorum. Mahalle mahalle, ev ev tüm hemşehrilerimizin ve memleketimizin sorunlarını biliyorum. Bunların nasıl çözüleceğini de biliyorum. Ama işte görevi hakedenler değil, bu görevi yapabilecekler değil, torpili ve kulisi sağlam kişiler aday oldu. Yapacak bir şey yok hayırlısı diyor, yapılacak olan seçimlerin Daday'ımıza, hemşehrilerimize ve adaylara hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylığı süresi boyunca bana destek olan ve dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Allah'a emanet olun." diye konuştu.