'Yapamayacağımız şeylerle ortaya çıkmadık'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, 'Şehrimizin ihtiyaçlarını iyi analiz ettik. Yapamayacağımız şeylerle ortaya çıkmadık.' dedi.

  • 563
'Yapamayacağımız şeylerle ortaya çıkmadık'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, iftar sonrasında kahvehane ve esnafları ziyaret etti, vatandaşlardan destek istedi.

Yüksel Aydın’a vatandaşlar büyük teveccüh gösterdi. Vatandaşların genel temennisi Kastamonu’yu Yüksel Aydın ve ekibinin en iyi şekilde yöneteceği olurken, Aydın ise üstlendikleri sorumluluğu çok iyi bildiklerini belirterek önceliklerinin Kastamonu’nun kangren olmuş başta alt ve üstyapı gibi sorunlara köklü neşter vurarak tamamen ortadan kaldırılması olduğunu söyledi.

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, ziyaretlerinde esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Projeleri hakkında bilgi veren Aydın, yöneltilen eleştirilere de büyük bir samimiyetle cevap verdi.

Vatandaşlardan gelen her türlü sorun ve talebi büyük bir dikkatle dinleyen Aydın, göreve geldiklerinde de bu talep ve sorunlara cevap verebilme adına neler yapacaklarının da yol haritasını oluşturduklarını ifade etti.

Kastamonu’da vatandaşların umutlarına layık olacaklarını ve bu güveni asla boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Yüksel Aydın, “Esnaflarımıza selam verirken, sorunları ve talepleri dinliyoruz. Yine vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Bize iletilen sorunları göreve gelince nasıl çözeceğimiz noktasında istişarelerde bulunuyoruz. Kastamonu’yu her alanda büyük bir dönüşüm bekliyor. Alanında uzman ve liyakat sahibi bir ekibimiz var. Geçmiş dönemin enkazını tamamen ortadan kaldırarak Kastamonu’yu projelerimiz ile adeta bir şantiye alanına çevireceğiz. Milletimizin desteği bize güç veriyor. Milletimize güvenimiz tam. Kastamonu’muz için gönlünü taşın altına koyacağına şüphemiz yok. Rabbim bizleri mahcup etmesin.” diye konuştu.

Yüksel Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hemşerilerimizden aldığımız güven ve destek sayesinde başarılı çalışmalar ortaya koyacak, hep birlikte ciddiyet, samimiyet, tüm taraflarla diyalog ve koordinasyon içerisinde daha güzel bir Kastamonu inşa edeceğiz. Kastamonu’muzun sürdürülebilir sanayisini, kentsel dönüşümünü, altyapı, üstyapı, sosyal yaşam alanlarında, genç ve spor, kültür, turizm ve sanat şehrine ilişkin tüm sorunlarını ortadan kaldıracağız. Önceliğimiz geçmiş dönemde hiç umursanmayan altyapı olacak. Onların kaymağını yediği, halkımıza ise ceremesini çektirdiği altyapının köklü neşterini biz vuracağız. Tüm projelerimizi önce vatandaşımızın refahı ve huzuru için tasarladık. Yapamayacağımız şeylerle ortaya çıkmadık. Şehrimizin ihtiyaçlarını iyi analiz ettik. Bu sebeple Kastamonu’muz için yapılması gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz. Ama her şeyden önce gönülleri kazanmak için çabalayacağız. Eğer halkımızın gönlüne giremezsek yapacaklarımızın hiçbir anlamının olmayacağını da iyi biliyoruz. Bu yüzden kazandığımız gönülleri asla kırmayacağız. Önce göze gireceğiz, sonra gözden düşmemeye gayret edeceğiz. Söz veriyoruz sonra tek tek sözümüzü tutacağız.”