Kastamonu'da efsane söz gerçek oldu

Kastamonu'da 'Dikkat! Taş Düşebilir, Ayı Çıkabilir' sözünü doğrular şekilde, vatandaşların yolda önüne 2 ayı yavrusu çıktı.

  • 15017
Kastamonu'da efsane söz gerçek oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Cide ilçesine bağlı Soğuksu köyü civarlarında vatandaşlar, karşılarına çıkan yavru ayıları amatör kamera ile görüntüledi.

Yolda ilerledikleri bir anda önlerine 2 ayı yavrusu çıkan vatandaşlar, önce ayı yavrularını kanguru zannetti. Kısa bir paniğin ardından vatandaşlar, çıkan hayvanın ayı yavrusu olduğunu anladı. Yavru ayıları çeken vatandaşların araç içerisindeki panikleri ise kameraya yansıdı. Vatandaşların önüne çıkan yavru ayılar, Kastamonu’nun girişinde yazan, “Dikkat! Taş Düşebülü, Ayı Çıkabülü” sözünü adeta doğrular nitelikte oldu. O anlarda ise, araç içerisinde bulunanlardan biri, “Kanguru sandım” diyor. Diğer yandan da araba içerisinde bulunanların heyecanı seslerinden belli oluyor. Ayrıca korktukları gözlenen vatandaşlar, yavru ayıları yoldan çıkarabilmek içinde bir süre uğraşıyor. Yavru ayılar, aracı fark ettikten sonra ormanlık içerisine doğru kaçıyor. Daha sonra vatandaşlar, hızla yavru ayıların olduğu bölümden annesinin geleceğini tahmin ederek uzaklaşıyor.

ayı