17 doktor ataması yapılacak

AK Parti Milletvekili Metin Çelik, Sağlık Bakanlığı tarafından Kastamonu'ya 17 doktor için kadro açılmasına karar verildiğini söyledi.

  • 2440
17 doktor ataması yapılacak

Sağlık Bakanlığı, Kastamonu ve ilçelerinde görev yapacak 13 uzman tabip ve tabip olmak üzere 17 doktor ataması için kadro açılmasına karar verdi.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taşköprü, Tosya, Cide, Araç ve İnebolu Devlet Hastanelerinde görev yapacak doktorlar için 27 Aralık'ta kura çekimi yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, "Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize 13 uzman tabip ve 4 tabip olmak üzere toplam 17 doktor atanmak üzere kadro açılmasına karar verildi. Atanacak doktorlar 27 Aralık’ta çekilecek kura ile belirlenecek. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve bakanlık yetkililerine teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Atanacak doktorların kadro dağılımları şu şekilde olacak.

Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesine 1 Tıbbı Onkoloji Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 1 Yoğun Bakım Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Anestezi Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Üroloji Uzmanı,

Taşköprü Devlet Hastanesine 2 tabip,

Tosya Devlet Hastanesine 1 Acil Tıp Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı,

Cide Devlet Hastanesine 1 Anestezi Uzmanı, 2 tabip,

Araç Devlet Hastanesine 1 Aile Hekimi

İnebolu Devlet Hastanesine 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı.