'19 Mayıs Cumhuriyet'in önsözüdür'

Kastamonu Belediyesi Gençlik Kutlamasında 19 Mayıs coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Baltacı, '19 Mayıs Cumhuriyet'in önsözüdür.' dedi.

  • 1401
'19 Mayıs Cumhuriyet'in önsözüdür'

Kurtuluşa ve bağımsızlık yolunda atılan ilk adımın 105’inci yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kastamonu Belediyesi Gençlik Kutlaması programı düzenledi.

Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi’nin (KASMEK) Resim Sergisi ile başlayan etkinlikler yerel sanatçılar Ahmet Tufan, Can Kavalcı, Grup Bera, Murat Sarı, Son Durak ve Dj Performansıyla devam etti.

'19 Mayıs Cumhuriyet'in önsözüdür'

Gençlik Kutlamasında gençler sahne alan sanatçıların birbirinden güzel parçalarıyla doyasıya eğlendi.

Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlamalara katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’ya gençler yoğun ilgi gösterdi.

Gençlerle tek tek tokalaşan ve fotoğraf çektiren Başkan Baltacı yaptığı konuşmada, "Ben inanıyorum ki başta sizler olmak üzere bu ülkenin çocuklarına ve gençlerine eşit ve adil fırsatlar verilirse Türkiye için yapılamayacak hiç bir şey yoktur. Ben gençliğe, gençlerimize kalben güveniyorum. Tekrar hepinizin bayramını kutluyorum." dedi.

'19 Mayıs Cumhuriyet'in önsözüdür'

19 Mayıs'ın Cumhuriyet'in önsözü olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Hasan Baltacı, şunları söyledi:

"Arkadaşlar iyi akşamlar, iyi eğlenceler diliyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Bu yıl 19 Mayıs’ın 105’inci yılını kutluyoruz. 19 Mayıs, Cumhuriyet’in önsözü, Cumhuriyet’in mirasıdır. Bize bu güzel Cumhuriyeti bırakanları sizlerin huzurunda saygıyla, minnetle, sevgiyle, özlemle anıyorum. Bütün uğraşımız, bütün gayretimiz, bütün çabamız, bütün emeğimiz bu ülkenin gençleri bu ülke için hayal kursunlar, bu ülkede eşit, adil, özgür bir şekilde yaşasınlar diyedir. Ben inanıyorum ki başta sizler olmak üzere bu ülkenin çocuklarına ve gençlerine eşit ve adil fırsatlar verilirse Türkiye için yapılamayacak hiç bir şey yoktur. Ben gençliğe, gençlerimize kalben güveniyorum. Tekrar hepinizin bayramını kutluyorum."