2 milyon makaron, 46 cinsel içerikli ürün ele geçirildi

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 2 milyon adet makaron, 46 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

  • 2384
2 milyon makaron, 46 cinsel içerikli ürün ele geçirildi

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturmaya kapsamında Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kaçakçılığa konu toplam 2 milyon adet makaron ve 46 adet cinsel içerikli macun
ele geçirildi.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan basın açıklamasında söyle denildi:

"5607 sayılı Kanun kapsamında suç oluşturan eylemlerde bulunduklarına ilişkin yapılan ihbar sonrası şüpheliler S.S., A.G. ve A.G. hakkında Başsavcılığımız tarafından başlatılan soruşturmada, ilimiz genelinde şüpheli S.S.' ye ait olduğu tespit edilen 5 farklı adreste yapılan arama ve el koyma işlemleri sonucunda, kaçakçılığa konu toplam 2 milyon adet makaron ve 46 adet cinsel içerikli macun ele geçirilmiştir. Diğer şüpheliler hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma işlemlerine devam olunmaktadır.

Yakalama, gözaltı, arama ve el koyma işlemleri Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından verilen talimat gereğince; Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiştir.

Şüpheli S.S., aynı gün içerisinde yakalanarak gözaltına alınmış olup, yürütülen soruşturma kapsamında 17/11/2022 günü Kastamonu Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."