23 Nisan'da başkanlık makamı Zülal'in oldu

23 Nisan'da Belediye Başkanlık Makamı temsilen Kayı İlkokulu öğrencisi Zülal Yahyaoğlu'nun oldu.

  • 1916
23 Nisan'da başkanlık makamı Zülal'in oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun makamına temsili olarak Kayı İlkokulu öğrencisi Zülal Yahyaoğlu oturdu.

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kayı İlkokulu 1. Sınıf Öğrencisi Ertuğrul Yazıcı, 2. Sınıf Öğrencisi Çetin Taşçıoğlu, 3. Sınıf Öğrencisi Zeynep Büşra Özdemir, 4. Sınıf Öğrencisi Zülal Yahyaoğlu, Sınıf Öğretmeni Gönül Çifcioğlu ve Okul Müdürü Ahmet Çifcioğlu’nu makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Vidinlioğlu’nun koltuğuna temsili olarak Kayı İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Zülal Yahyaoğlu geçti.

Temsili Belediye Başkanı Zülal Yahyaoğlu, ilgili birimlerle de temas kurarak okul bahçesinde zemin düzenlenmesine yönelik talimatlarını iletti. Başkan Vidinlioğlu ile de çalışmalar hakkında sohbet eden temsili Başkan Yahyaoğlu, en büyük hedefinin Kastamonu’ya en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade etti.

Ziyaretle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Vidinlioğlu ise şunları söyledi: “Öncelikle ziyaretleri ile bizleri mutlu eden geleceğimizin teminatları kıymetli öğrencilerimiz ile saygıdeğer okul müdürümüze ve öğretmenimize gönülden teşekkür ediyorum. 23 Nisan dediğinizde elbette sadece küçüklerin değil büyüklerin dahi kalpleri bir başka atıyor. Bugün çok özel bir gün. Bugün, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına hediye edilmiş bir gün. Ben öncelikle tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Tabi bugün temsili olarak başkanlık koltuğumuzu da 4. Sınıf öğrencimiz Zülal Yahyaoğlu’na teslim ettik. Onların her biri bizim geleceğimiz. Onlar geleceğe umutla, heyecanla bakan gözlerimiz. Onlar geleceğin doktorları, mimarları, öğretmenleri, başkanları, mühendisleri, bürokratları… Her şeyden ötede ise çocuklarımızın en güzel makamı gönüllerimizin en özel köşesi. Ben tüm öğrencilerimize, tüm çocuklarımıza sağlıklı sıhhatli, mutlu, huzurlu, güzel bir ömür diliyorum. Her birinin bahtı açık, başarıları daim olsun inşallah.”

Ziyaret sonunda Başkan Vidinlioğlu tarafından öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edilirken program çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.