3 başlıkta net mesaj

Cengiz Aygün'den soru işaretlerini ortadan kaldıran açıklama geldi. 3 başlıkta net mesaj verdi.

  • 1434
3 başlıkta net mesaj

Gün Medya Grup (GMG) Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Kastamonu kamuoyunda en çok merak edilen konulara ilişkin BRTV’de katıldığı programda değerlendirmelerde bulundu.

Nasrullah Gazetesi'nin haberine göre; Mehmet Çetinkaya'ya konuşan Cengiz Aygün, Kastamonuspor, Ballıdağ ve İhsangazi Meslek Yüksek Okulu (MYO) ile ilgili tüm soru işaretlerini ortadan kaldıran mesajlar verdi.

Cengiz Aygün’ün değerlendirmeleri şu şekilde:

“SİYASİ DÜŞÜNCEM YOK, SADECE HALKIMIN GÜZEL YAŞAMASINA ADAYIM”

“Bozkurt büyük bir acıydı, Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. Son 5-6 yıldır memleketime daha sık gider oldum. Kastamonu'muzun derdiyle dertlenir olduk. Son yıllarda kendimi elimden geldiği kadarıyla insanlık için bir şeyler yapmaya adadım. Böyle bir misyon edinmeye çalıştım. Hiçbir zaman siyasi bir düşüncem olmadı ve olmayacak da. Bunu her zaman söyledim. Seçimler geliyor, ben ne belediye başkanlığı ne milletvekilliği hiçbir şeye aday değilim. Ben sadece halkımın güzel yaşaması için minicik katkılar yapmaya adayım. Son 3-4 aydır Kastamonu'ya gidemedim. Ancak önümüzdeki hafta sonunda Kastamonu Üniversitesi'ndeki bir program için memleketim Kastamonu'da olacağım.”

“BALLIDAĞ’DA TEMELİ MART AYINDA ATACAĞIZ”

“İnsanlarımız üç konuda benden cevap bekliyor. Bunlardan birisi de Ballıdağ... Bunu üstlendik ve o eseri Kastamonu’ya mutlaka kazandıracağız. Bürokratik işlemlerden dolayı biraz geciktik. Projeye başladık ancak bu bölüm basit bir şey değil. Yıkım işinin tamamen bitmesi ve alanın temizlenmesi gerekiyordu. O da yakın zamanda tamamlandı. Ancak bu sefer de malum kış şartları geldi. Şu anda temel atsak bile bu göstermelik bir temel olacak. İnşaat iki adım gidecek ve duracak. Şu anki son kararımız; Allah nasip ederse mart ayının içinde temeli atıp çalışmalara hızlıca başlamak istiyoruz ve bir yıllık sürede de inşaatı tamamlamak istiyoruz. İkincisi; İhsangazi Meslek Yüksek Okulu... Yapım işini üstlendik. Mutlaka bu binayı da yapacağız. Ayrıca Çatalzeytin Kütüphane açılışı var, oraya da inşallah gideceğiz ve açılışı yapacağız”

“KASTAMONUSPOR’DA HEDEFİMİZ 1. LİG”

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) takımımıza ilişkin son kararının ardından bir toparlanma sürecine girdik. SSK ve vergi borçları vardı, ayrıca yine takımın bir yığın borcu vardı. Bu kent yıllar sonra 2. Lig görmüş. Bırakın 2. Lig'de kalmayı, 1. Lige nasıl çıkartırız artık buna kafa yoruyoruz. Ocak ayında genel kurul olacak ve sanırım güzel de bir liste oluşturulacak. Sonuç olarak Cengiz Aygün ve Aygün ailesi Kastamonuspor'un arkasındadır. Kastamonuspor’u yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Bir süredir SSK, vergi, futbolculara ödemeler ve diğer birçok ödemeleri yapmaya devam ediyoruz. Kastamonuspor ile ilgili her şey şu anda yapılıyor. Çok sustuk ancak bir kere konuşup bu konuyu kapatacağım. Kastamonuspor önümüzdeki yıl transfer yasağını açmış, transferlerini yapmış, güzel bir kadro oluşturmuş, güzel bir hoca bulmuş ve 1. Lig parolasıyla bir takımı oluşturacağız. Teferruatları izleyin, bekleyin, görün derim. ‘Ne olacak Kastamonuspor’un hali?’ demesinler. Aygün ailesi Kastamonuspor’u 3. Lige düşmekten kurtardı, bu bir övüntü değil, görev bizim üzerimize düştü. Bu kadar para harcandı, bundan sonrası için de bir o kadar daha para harcanacak. Kastamonuspor ilimizin bir değeri olarak yoluna devam edecek. Bu saatten sonra hedefimiz 1. Lig. Ne gerekiyorsa yapılacak, düzgün bir yönetim kurulacak. Ocak ayına kadar da zamanımız var. Kastamonuspor yaşayacak, önümüzdeki sezon da yeşil sahalara çıkacak. Aslanlar gibi mücadelesini verecek. Geçen yıl yaşanan, ‘Kastamonuspor ah düştü, düşecek’ olayı da asla yaşanmayacak.”