'31 Mart bir bitiş değil, dönüm noktasıdır'

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Yağcıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik basın açıklamasında bulundu. Yağcıoğlu, '31 Mart bir bitiş değil, dönüm noktasıdır.' dedi.

  • 2534
'31 Mart bir bitiş değil, dönüm noktasıdır'

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sona erdi.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu basın açıklamasında bulunarak, 31 Mart bir bitiş değil, aslında bir dönüm noktasıdır." dedi.

Yağcıoğlu, "Ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olan mahalli idareler seçimlerini dün itibariyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Büyük bir demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilen seçimlerin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Göreve gelen belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve muhtarları tebrik ediyorum. Başarılı bir hizmet dönemi geçirmelerini diliyorum." diye konuştu.

"Seçmenimizin verdiği mesajın gereğini yerine getireceğiz"

Yağcıoğlu, "Sandıkta tecelli eden milletin iradesi başımız üzerinde olup seçmenimizin sandıkta verdiği mesaj bizim için önemlidir. Özeleştirimizi açık bir şekilde yapacak, seçmenimizin verdiği mesajın gereğini yerine getireceğiz. Diğer yandan Kastamonu’muzun kalkınması yolunda ne yapılması gerekiyorsa yerine getirmek adına AK kadrolarımızla birlikte yerine getirmek adına çalışacağız. Seçim sürecinde Kastamonu’muzu Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızlarından biri haline getireceğimize dair beyanatlar vermiştik. Sözümüz sözdür, canhıraş çalışacağız. Diğer yandan aziz hemşehrilerimizle olan gönül bağlarımızı daha da kuvvetli kılmak adına her daim vatandaşımızın arasında olacağız. İyi günde, kötü günde hemşehrilerimizle omuz omuza olacağız. Cumhur İttifakımızı koruyacak, kardeşliklerimizi perçinleştirecek, istişarelerimizi derinleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi 31 Mart bir bitiş değil, aslında bir dönüm noktasıdır." diye konuştu.