47 yıllık meslek hayatını Taşköprü'de noktaladı

Taşköprü Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Halime Türkmenoğlu emekli oldu.

  • 4347
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
47 yıllık meslek hayatını Taşköprü'de noktaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Adliyesinde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Halime Türkmenoğlu 47 yıllık adliye hizmetinden emekli oldu.

Türkmenoğlu için Taşköprü’de bir restoranda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında veda yemeği düzenlendi.

47 yıllık meslek hayatını Taşköprü Adliyesinde tamamladığını söyleyen Halime Türkmenoğlu; “Öncelikle bu yemeği düzenleyen arkadaşlarımıza beraber olmamıza vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum. Ben hepinizden çok memnundum. Konuşma yapmak zor. Veda konuşması yapmak daha zor. Sizlerden ayrılmak daha zor. Bilerek isteyerek hiçbirinizi kırmamaya çalıştım. Eğer kırdıysam hepinizden özür dilerim. Hiçbir hata yapmamaya çalıştım. Sizlerde bana yardımcı oldunuz. Ben sizleri çok sevdim. Sizde bana o şekilde karşılık verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben hakkımı size helal ediyorum. Sizde hakkınızı bana helal edin. Allaha emanet olun. Hepimizin, hepinizin yolu açık olsun. Hoşçakalın diyorum” dedi.

Taşköprü Cumhuriyet Savcısı Hasan Aydın, emekliliğe ayrılan Halime Türkmenoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Veda yemeğine, Taşköprü Cumhuriyet Savcısı Hasan Aydın, adliye personeli ve avukatlar ile Türkmenoğlu’nun yakınları katıldı.

1974 yılında Kastamonu Adliyesinde Zabıt Katibi olarak göreve başlayan Halime Türkmenoğlu 1990 yılında Yazı İşleri Müdürü oldu. Adliyenin çeşitli birimlerinde görev yapan Türkmenoğlu 5 yıldır Taşköprü Adliyesinde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapmakta idi.

Adliye personeli tarafından sevilen, amirlikten öte herkese ablalık yapan Halime Türkmenoğlu’na emeklilik yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur dileriz.

MURAT ŞENGÜL