Acar, 'Adliyemiz geri dönecek'

AK Parti Bozkurt Belediye Başkan adayı Acar, Adalet Bakanı Tunç'un Bozkurt Adliyesinin yeniden açılması için talimat verdiğini belirtti.

  • 507
Acar, 'Adliyemiz geri dönecek'

AK Parti Bozkurt Belediye Başkan adayı Ekrem Acar, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Bozkurt'ta 2012 yılında kapanan adliyenin yeniden açılması için talimat verdiğini bildirdi.

Ekrem Acar, "31 Mart sonrası devletimiz ve hükümetimizin destekleriyle 12 yıl önce kapanan adliyemiz ilçemizde yeniden açılacak." dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Kastamonu’daki programına katılım sağlayan AK Parti Bozkurt Belediye Başkan adayı Ekrem Acar, "Bölgemizi yakından tanıyan Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ile Kastamonu’da bir araya geldik. Özel görüşmemizde 2012 yılında kapanan adliye konumuzu gündeme taşıdık. Köylerimizin uzaklığını ve hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyeti dile getirdik. Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç, hemşehrilerimizin 12 yıldır beklediği adliyenin yeniden açılması için söz verdi. İrtibat halinde olduğumuz bakanımız konunun takipçisi olmak üzere Kastamonu Milletvekilimiz Serap Ekmekci’ye de talimatlarını bizzat iletti." diye konuştu.