Adli Bilimcilerden Başkan Vidinloğlu'nu ziyaret

Uluslararası 15. Anadolu Adli Bilimler Kongresi'ni gerçekleştirmek üzere ilimize gelen adli bilimcilerin yer aldığı heyet Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu'nu ziyaret etti.

  • 493
Adli Bilimcilerden Başkan Vidinloğlu'nu ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19-21 Ekim tarihlerinde Kastamonu Valiliği, Belediye Başkanlığı, Kastamonu Ticaret Borsası, Kastamonu Tabip Odası ile Kastamonu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Adli Bilimciler Derneği, Sağlıkta Şiddete Son Derneği ve Kastamonu Barosu işbirliğinde Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Konferans Salonu’nda, Uluslararası 15. Anadolu Adli Bilimler Kongresi’ni gerçekleştirmek üzere ilimizde bulunan alanında uzman adli bilimcilerin yer aldığı heyet Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette; Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Kosova Anayasa Mahkemesi Üyesi Altay Suroy, Adli Bilimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Hamit Hancı, Sağlıkta Şiddete Son Derneği Başkanı Av. Ahmet Gürol Şağban, Prof. Dr. Bingür Sönmez ve alanında uzman adli bilimciler yer aldı.

Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu adli bilimciler ile gerçekleştirdiği sohbette Kastamonu’nun sahip olduğu doğal, kültürel, tarihi, manevi ve gastronomi alanındaki zenginlerinden bahsetti ve şunları söyledi: “Bugün burada bilim için bir araya geldik. İnşallah çok fazla uzatmadan da turizm amaçlı bir araya geliriz. Ben sizleri misafir etmekten ötürü çok mutlu olduğumuzu, keyifle bu işe sahip çıktığımızı belirtmek istiyorum. Ayaklarınıza sağlık, iyi ki geldiniz. Hepinize teşekkür ediyorum."