AK Gençlik'ten 'Genç Arazi' etkinliği

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları, ilk kez oy kullanacak olan gençlerin doğum günlerini kutlamaya yönelik 'Genç Arazi' adı verilen etkinliği düzenliyor.

  • 1362
AK Gençlik'ten 'Genç Arazi' etkinliği

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın 81 ilde başlattığı "Genç Arazi" etkinliği kapsamında, Kastamonu İl Gençlik Kolları da ilk kez oy kullanacak olan gençlere yönelik doğum günü seferberliği başlattı.

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, merkez mahalleleri ve merkeze bağlı köylerde, bir pasta eşliğinde gençlere çat kapı yaparak doğum günlerini kutluyorlar.

Büyük çoğunluğu lise düzeyinde olan gençlere yapılan doğum günü sürprizlerinde gençler kadar aileleri de şaşırıyor ve mutlu oluyor.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu, "Genç Arazi etkinliği sadece bir doğum günü ile sınırlı değildir. Kastamonu merkez mahalleleri ve köylerimizde ilk defa oy kullanacak olan genç kardeşlerimiz ile doğum günlerini kutlama vesilesiyle tanışmış oluyoruz. Kendileriyle ve aileleriyle bir araya gelerek Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençleri ne kadar sevip onlara değer verdiğini aktarıyoruz. Türkiye Yüzyılı gerçeğini ve yeni Türkiye'nin gençler için bir fırsat ve bir dönüm noktası olduğunu onlarla paylaşıyoruz." diye konuştu.