AK Parti'den dev yürüyüş

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığınca yürüyüş düzenlendi. Yediden yetmişe tüm vatandaşlardan büyük bir katılım oldu.

  • 1027
AK Parti'den dev yürüyüş

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığınca düzenlenen yürüyüşe genci yaşlısı, kadını erkeği yediden yetmişe tüm vatandaşlardan büyük bir katılım oldu.

Kışla parkından başlayıp yüzlerce Kastamonulunun sevgiyle birbirine kenetlendiği devasa bir zincire dönüşen yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlandı.

AK Parti'den dev yürüyüş

Coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, “Yeniden Kastamonu’muza, siz hemşehrilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir onur.” dedi.

Babaş, “Bu muhteşem yürüyüş, bu coşku, bu sevgi seli için çok teşekkür ederiz. Kıymetli hemşehrilerim sizlerin desteği, sevgisi, coşkusu ve ilgisi ile seçim çalışmalarımızın sonuna geldik. Dolu dolu bir çalışma dönemi geçirdik, her bir insanımıza şükranlarımı sunuyorum. Evde, sokakta, çarşıda pazarda, iş yerlerinde hasbihal ettik, kucaklaştık, dertleştik. Bizim tüm derdimiz de sevgimiz de Kastamonu, memleketimiz iyi olsun, insanımız mutlu olsun, birliğimiz dirliğimiz daim olsun.

Bu süreçte kimseye kem söz söylemedik, kalp kırmadık, kimseyi ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. Kastamonu bizim sevdamız. Yarın sizlerin teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz.

AK Parti'den dev yürüyüş

Kastamonu’nun asil evlatları, şimdi söz sizde. Sandığa gittiğinizde, şehrimizin aydınlık yarınları için, kalkınması gelişmesi için, güçlü Kastamonu’dan yana tercih yapacağınıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte alacak çok yolumuz, gurur duyacağımız anlarımız, herkese örnek gösterilecek başarılarımız olacak. Çocuklarımıza gençlerimize pırıl pırıl bir kent bırakacağız. Bütün zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Bugün olduğu gibi seçildikten sonrada hep sizlerin yanında olacağım.

Seçim çalışmalarımız boyunca anlattığımız projelerimizi hayata geçirdikçe şehrimizin çehresi değişecek, güzellikleri ortaya çıkacak. Mutlu insanların huzur içinde yaşadığı bir Kastamonu için biz hazırız. Şimdi söz sizin. Seçimin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.”

AK Parti'den dev yürüyüş