AK Parti'den Gazi Erdem'e ziyaret

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri Gaziler Günü dolayısıyla vazife malulü Gazi Seyit Erdem'i ziyaret etti.

  • 1976
AK Parti'den Gazi Erdem'e ziyaret

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle vazife malulü Gazi Seyit Erdem'i ziyaret etti.

Gazi Seyit Erdem'i ziyaretlerinde gazilik ünvanının önemine değinen AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, "Gazilik vatan uğruna can vermeyi göze alarak cesurca ve fedakarca çarpışan kahramanların erişebildiği müstesna bir mertebedir. AK Parti olarak gerek hükümet programlarımızda gerekse parti çalışmalarımızda gazilerimiz hep ön planda tutulmuştur. Gazilerimizin hakları ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra parti teşkilatlarımız ile birlikte gazilerimizin manevi olarak da yanında bulunmaya gayret gösteriyoruz. Sadece özel günlerde değil her zaman gazilerimizin elini öpmeye, hal hatırlarını sormaya, yanlarında olmaya önem veriyoruz. Bu özel gün vesilesiyle de terörle mücadelede mayına basarak gazi olan Seyit amcamızı evinde ziyaret ederek görüşme imkanı bulduk. Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyor, aramızdan ayrılan gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlarına hayırlı uzun ömür diliyorum" dedi.