AK Parti'den mutfak seti kampanyası

AK Parti Kadın Kolları Kastamonu İl Başkanlığı, 'Sıcak Sofralar Yeniden Kurulsun' Mutfak Seti Kampanyası başlattı.

  • 2398
AK Parti'den mutfak seti kampanyası

AK Parti Kadın Kolları Kastamonu İl Başkanlığı, asrın felaketinin yaşandığı 11 ildeki yaraların sarılmasına destek amacıyla “Sıcak Sofralar Yeniden Kurulsun” Mutfak Seti Kampanyası başlattı.

8 parçadan oluşacak mutfak seti kolileri kalıcı konutları bir yıl içinde teslim edilene kadar çadır ve konteynerlerde geçici süre kalacak ailelerin mutfak malzemesi ihtiyacının karşılanması amacıyla bölgeye gönderilecek.

AK Parti Kadın Kolları Kastamonu İl Başkanı Av. Serap Ekmekci, "Deprem bölgesinde yine sıcak sofraların kurulmasına destek olmayı amaçlıyoruz." dedi.

Ekmekci, "'Sıcak Sofralar Yeniden Kurulsun' Mutfak Seti Kampanyası’nın Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ülke genelinde uygulandığını kaydetti ve 'Bizde ilçe teşkilatlarımızla birlikte deprem bölgemizde sıcak sofraların yeniden kurulmasına destek vermek için harekete geçtik." diye konuştu.

AK Parti'den mutfak seti kampanyası

Başkan Ekmekci, ilk günden itibaren depremden etkilenen vatandaşların yanında yer aldıklarını kaydettiği açıklamasında, "6 Şubat itibariyle gerek nakdi gerekse ayni yardım çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz. Genel Merkezimizin yönlendirmesiyle Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bizzat sahada çalışarak hem vatandaşlarımızın yanında yer aldık hem de ihtiyaçların belirlenmesine katkı verdik. Gerek Genel Merkezimiz gerekse bizim saha çalışmalarımızda tespitlerimizden biri mutfak malzemesi ihtiyacı oldu. Bu nedenle depremin yaşandığı illerde vatandaşlarımızın mutfak eşyası ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız 'Sıcak Sofralar Yeniden Kurulsun' Mutfak Seti Kampanyası başlattı. Kampanyamız teşkilat mensuplarımız yanı sıra tüm vatandaşlarımıza açıktır. El birliği ile bir araya getireceğimiz ve içinde 8 parça mutfak eşyasının yer alacağı kolilerimizi deprem bölgesindeki kardeşlerimize göndereceğiz." dedi.

"Tüm vatandaşlarımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz"

Kadın Kolları İl Başkanı Av. Serap Ekmekci, bir koli içinde en az 6 kişilik bir aileye yetecek şekilde tencere, tava, çaydanlık, tabak, kase, bardak, su, çay, kupa, çatal, kaşık, saklama kabı, ekmek bıçağı, sofra örtüsü olacağını ve mutfak eşyalarının ikinci el eşya olmamasını şart koştuklarını belirterek, "Deprem bölgesinde kalıcı konutları bir yıl içinde teslim edilene kadar çadır ve konteynerlerde geçici süre barınacak kardeşlerimizin sıcak sofralarının yeniden kurulmasına destek vermek isteyen tüm hemşehrilerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyorum." çağrısında bulundu.