AK Parti heyeti Ankara'da 2023'ün yol haritası sunumu yaptı

  • 1094
AK Parti heyeti Ankara'da 2023'ün yol haritası sunumu yaptı

AK Parti Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya’dan oluşan heyet, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’e 2023 hedefleri doğrultusunda sunum yaptı.

Eylem planı niteliğindeki sunum içeriğinde Kastamonu’da AK Parti teşkilatlarının yapmayı planladığı faaliyetler ve Kastamonu’nun yatırım talepleri yer aldı.

“İlimizdeki her yatırımda AK Parti kadrolarının imzası var”

Sunum sonrasında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü, halkın her kesimine ulaşmak için daha güçlü çalışacaklarını belirtti.

Başkan Ünlü; “Bugün Milletvekillerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Başkanımızla birlikte Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’e Kastamonu’da AK Parti teşkilatları olarak 2023 yılına kadar yapacağımız çalışmalarla ilgili verimli bir sunum yaptık. 2023’e ilerlediğimiz şu günlerde hem 2023 hedeflerimize ilimizi hazırlamak istiyoruz hem de yaptığımız ve yapacağımız yatırımları halkımıza anlatmak istiyoruz. Halkımızın her kesimini kucaklayarak hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenmeyi, onlarla hemhal olmayı kendimize düstur ediniyoruz. Bu doğrultuda 2023 yılına kadar yapacağımız çalışmalarımızı derleyerek bir sunumda toparladık. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir beyefendi sağolsunlar, sunumumuzu ve taleplerimizi ilgiyle dinlediler ve notlarını aldılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın evliyalar diyarı, şehitler beldesi Kastamonumuza özel bir ilgisi var. Bu noktada bizler de ilimizin yatırım taleplerini kamu kurum ve kuruluşlarımızla istişare ederek ilgili bakanlıklarımız ve genel merkezimizle düzenli olarak paylaşıyoruz. Şu anda ilimizde yapımı devam eden sayısız yatırımımız var. Bunların hepsinde AK Parti kadrolarının imzası var. Milletvekillerimizle, İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclisi Üyelerimizle, Belediye Başkanarımızla, Belediye Meclis Üyelerimizle ve teşkilatımızla müthiş bir koordinasyon ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Kastamonu’daki her yatırımı özenle takip ediyor, hayata geçmesi için çaba sarf ediyoruz. İnşallah bu yapılan yatırımlar sayesinde Kastamonumuz geleceğe daha güçlü adımlarla yürüyecek. İlimize olan ilgilerinden dolayı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.