AK Parti İl Başkanları kampa girdi

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu başladı. AK Parti İl Başkanları kampa girdi.

  • 1698
AK Parti İl Başkanları kampa girdi

Genel Merkezden başlayarak 81 ilde gerçekleştirilecek olan Teşkilat Akademisi eğitimleri, ilk olarak ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanlarına verildi.

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrasında, 7-8-9 Ekim tarihlerinde düzenlenen eğitimlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Çiğdem Karaaslan, Hamza Dağ ve Fatih Şahin, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Dr. Şaban Kızıldağ il başkanlarına Liderlik Okulu üzerine sunumlar gerçekleştirdi.

İlk dersi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği program kapsamında AK Partili başkanlara 'Ak Değerler', 'Hukuk Reformu ve Yeni Anayasa', 'Dijital Dönüşüm, Yeni Medya Düzeni ve Dezenformasyon', 'Siyasal İletişim ve Yeni Medya' ile 'Yeni Çevre ve Yeni Şehir Anlayışı' sunumları yapıldı.

Eğitime AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu katıldı.

Eğitimlerin illerde de devam edeceği ve toplamda 93 bin teşkilat üyesine Liderlik Okulu eğitimi verileceği öğrenildi.

ak parti kampı